Roland Garros

Erre fogadunk a Zverev - Nadal rangadón

Vajon ránk cáfol a salakkirály vagy tényleg egy sima meccsen búcsúzik el a párizsi publikumtól?

Amikor a két játékos legutóbb a párizsi salakon egymásnak feszült, az pokolian jó meccsnek indult, de aztán egy aláfordult boka drámai véget vetett a csatájuknak. Pedig sokan úgy gondolták, hogy abban az elődöntőben Alexander Zverev képes lett volna megfogni Rafa Nadalt. Ezt nyilván már soha nem tudjuk meg, mindenesetre most az élet úgy hozta, hogy a német újra nekiveselkedhet ennek a feladatnak. 

Persze ez a kihívás már nem ugyanaz, mint a két évvel ezelőtti, amit az oddsok is jól szemléltetnek, hiszen Zverev győzelme 1.32-ért fogadható, míg Nadal továbbjutása 3.65-szörös kasszával kecsegtet. 

Azt mondani sem nagyon kell, hogy a spanyol legenda karrierjében nem sokszor fordult elő, hogy ilyen magasra árazták be Párizsba, konkrétan egy ilyen rémlik számunkra, méghozzá a 2015-ös negyeddöntője, amikor szintén 3.00 felett futott, de akkor Novak Djokovics volt az ellenfele.

Nyilván nem véletlen ez a magas szám a salakkirályra. Persze mindenki tisztában van vele, hogy milyen fantasztikus karriert futott be Párizsban, de néhány hete még az sem volt biztos, hogy el tud majd indulni a Garroson. Voltak ugyan biztató meccsei, szettjei a felvezető versenyeken, de azért Rómában láthattuk, hogy egy top 10-es ellen mennyire súlytalan, pedig Hubert Hurkacz nem is tartozik a legjobb salakosok közé. 

Ellentétben Zverevvel, aki bár gyengén kezdte a salakszezont, de Rómában tornagyőzelmet ünnepelhetett, így kifejezetten jó szájízzel térhet vissza Párizsba.
 

Mire fogadjunk?


A német úgy nyilatkozott, hogy úgy áll ehhez a meccshez, mintha a legjobb Nadal ellen játszana. Ezt így is kell, hiszen hiába lassan 38 éves a spanyol, hiába nem az igazi már a teste, de olyan erőt tud a közönségből meríteni, hogy egy pillanatig sem szabad félvárról venni és elkönyvelni ellene a győzelmet. 

Izgalmas első körös párharc, de nem biztos, hogy a meccs is izgalmasan alakul majd. Papíron ezt Zverevnek azért meg kellene oldania és úgy gondoljuk, hogyha az elején fókuszált és nem hagyja Nadalt belemászni a fejébe, akkor akár háromban is megcsinálhatja a továbbjutást. 

A jelenlegi erőviszonyok mellett mi inkább várunk Zverev 3-0-t, mint egy szoros meccset. 

{"headTitle":"Alexander Zverev - Rafael Nadal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-27 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Zverev -2.5 szett hendikep","odds":"2.49","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<