EXTRA

Megjött Magyarország legnagyobb sportfogadás bónusza!

A nagy sikerre való tekintettel újabb befizetési bónusz érhető el a Tippmixprón. Viszont emeltünk a téten!

Nem kellett sokat várni a legutóbbi akció eltelte óta, hogy újabb szenzációs lehetőséget tudjanak kihasználni a sportfogadók, ezúttal Magyarország messze legnagyobb sportfogadás bónuszát mutatjuk be Nektek! 

 

A Hathárom és Magyarország legnagyobb fogadóirodája minden új regisztráló játékosnak 100%-os első befizetési bónuszt kínál, amelynek maximális összege 50. 000 forint! 

 

Amit tudni kell a Tippmixpro bónuszról

Az egyik legfontosabb tudnivaló, hogy ez az exkluzív ajánlat csak 2024.05.27. 14:00 – 2024.06.02. 23:59 között érhető el! 

Fontos az is, hogy ezt a bónuszajánlatot csak a Hathárom feljogosító regisztrációs linkjével valamint a Hathárom egyedi bónuszkódjával szerezheted meg! 

A bónuszod összege megegyezik a befizetésed összegével. Amikor megtörtént a befizetésed, a bónusz automatikusan jóváíródik a számládon. Ahhoz, hogy ezt a bónuszt készpénzben kivehesd, teljesítened kell a forgatási követelményeket. 

Szerencsére a forgatási követelmények meglehetősen barátiak, hiszen a befizetésed összegét kell megforgatnod ötszörös értékben, fogadásonként legalább 1.40-es szorzóval!  A forgatási feltételeket legkésőbb 2024.06.12-ig kell teljesítened. Ez a piaci tapasztalatok alapján ez rendkívül kedvező feltétel! 

A legfontosabb tudnivalókat már tudod is, de természetesen megtalálod a további részvételi feltételeket a Tippmixpro oldalán. 

 

A Tippmixpro bónusz megszerzésének menete

 

✅ Első lépésként lépj fel a Tippmixpro oldalára és kattints a jobb felső sarokban lévő sárga “Regisztráció” gombra!
 

✅ A befizetés oldalon, első befizetéskor használd a HATHAROM50 bónuszkódot! 
 

✅ Tölts fel legalább 5.000 forintot, hogy tiéd legyen a 100%-os befizetési bónusz. A maximum megszerezhető bónusz összege 50.000 Ft! 

 

✅A bónuszod összege akkora lesz, amekkora összeget befizetsz
 

✅ Sikeres befizetés esetén bónuszod automatikusan a bónuszegyenlegedre kerül és már mehet is a játék! 

 


⚠️FIGYELEM! A befizetési bónusz csak a Hathárom linkjén keresztül érhető el! ⚠️

 

 

A Tippmixpro befizetési bónusz forgatási követelményei 

  • Minimum odds követelmény fogadásonként: ➡️ 1,40
     
  • Forgatási követelmény➡️5x
     
  • A bónuszból nyerhető maximális nyeremény összege ➡️ 500.000 Ft 
     

👇 REGISZTRÁCIÓS LINK A BÓNUSZHOZ 👇
 


 

Ha bármi kérdésed van vagy segítségre van szükséged, írj nekünk az info@hatharom.com címre vagy küldj üzenetet a Facebookon!