Sportfogadás

Egymilliós nyertes teniszkombi a Discordon 😲😲😲

Ezt a kombit bárki megirigyelhetné, és szinte még el sem kezdődött a Roland Garros.

Javában zajlik már a Roland Garros Párizsban, dübörög is a Hathárom Discordján a tenisz szoba. Az egész napos szurkolás néhány kiváló tippet és gyönyörű szelvényt is megszül, ilyen lett például 'barnamarcii' hétfői 7-es kombija, amelyet már a játéknap kezdete előtt beküldött.

Mint az a lenti szelvényen is látszódik, nem volt épp unalmas napja a fogadónak, hiszen a kombivonat utolsó eseménye, a szinte teljesen ismeretlen, selejtezős Henri Squire győzelme volt, aki nagy csatában, 5 meccslabda hárítása után nyerte meg meccsét, mesés nyereményhez juttatva ezzel a játékost.

Barnamarcii ezzel a csodálatos kombival 100 ezer forint feltett tétre közel EGYMILLIÓ forintos tiszta haszonra tett szert.

 

Bőséges teniszkínálattal és 50 ezres bónusszal vár a Tippmixpro

Meccsenként több tucat fogadási eseménnyel vár még majdnem két hétig a Tippmixpro, ahol rengeteg mindenre fogadhatsz a Garroson. A hendikepek mellett például már arra is kínál piacot a magyar buki, hogy egy mérkőzés hány percig tart. Ez kuriózum még sok külföldi fogadóiroda esetén is.

Megéri tehát már a Garros alatt regisztrálni a Tippmixpróra, ahol most különleges, 50 ezer forintos első befizetési bónusz is elérhető. Részleteket ebben a cikkben találsz.