Roland Garros

Ez lehet a játéknap legsimább meccse?!

  • Cesc18

Eddig több francia esett ki, mint aki nyert és Adrian Mannarino is előbbiek táborát erősítheti.

Kora délután a világranglista 22. helyezettje néz farkasszemet a világranglista 148. helyezettjével, aki ezt látja, biztosan a jóval előrébb rangsorolt játékost gondolná favoritnak. Teniszben azonban a világranglistás helyezés nem annyira mérvadó. Adrian Mannarino ugyanis hiába 22. kiemeltként megy neki a tornának, salakon teljesen súlytalan és még a hazai közönség ellenére is elég komoly underdog a selejtezős Giulio Zeppieri ellen. 

Mannarino az idei salakszezonban 0-4-re áll, ha pedig a szetteket nézzük, akkor 0-8-ra, de összességében sincs túl jó formában, hiszen az elmúlt tíz meccséből kilencet elveszített, azt az egyet még március elején nyerte. 

A salak soha nem volt a szíve csücske a franciának, ettől függetlenül ez már a 16-ik főtáblás szereplése lesz a Roland Garroson, de beszédes, hogy csak három alkalommal élte túl az első kört. Aligha 35 évesen táltosodik majd meg és fut nagyot Párizsban, de még az sem igazán van benne a pakliban, hogy kedden meglepetést tud okozni. 

Zeppieri egy fiatal feltörekvő teniszező, aki sorozatban harmadszor jutott fel a főtáblára ezen a Grand Slamen és tavaly már meccset is nyert, majd Casper Ruudot kényszerítette nagy csatára. Sokat kell még azért fejlődnie, hogy a profik között is eredményes legyen, de az mindenféleképpen pozitívum, hogy év elején Melbourne-ben is sikerrel vette a selejtezőt, nyert meccset a főtáblán és nagy közel került Cameron Norrie skalpjához. 
 

Mire fogadjunk?


Mannarino játékából minden hiányzik, amivel eredményes lehetne salakon, nem véletlenül a füves borítás a kedvence. Azok a nyesések, ami füvön pokolian kellemetlenek, azok salakon nem igazán hatékonyak. Ennyi vesztes meccs után már az önbizalom is hiányozhat, így annak ellenére, hogy egy rutintalan játékos lesz az ellenfele, nem gondoljuk, hogy ebből igazán nagy mérkőzést tud majd csinálni a francia.

{"headTitle":"Giulio Zeppieri - Adrian Mannarino","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-28 12:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Zeppieri -2.5 szett hendikep","odds":"2.34","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}