Logibet

Nyárra is kellenek bombasztikus tippek? Vele sima ügy!

  • Logibet

Nyáron sem áll meg az élet, ha sportfogadó vagy. Csak tudd, hogyan és kivel nyerhetsz sok pénzt!

Kezdd a logibetes pályafutásodat egy 50 ezres bónusszal a Tippmixpro jóvoltából! Katt a részletekért!

 

Sokaknak a nyári időszak egyet jelent a pihenéssel, legyen szó akár a munkáról, akár a sportfogadásról. Az élet persze ilyenkor sem áll meg, hiszen kezdődnek a barátságos meccsek és persze hamarosan rajtol az Eb. Ha viszont kicsit távolabb tekintünk a gyeptől, a parkettán is megtalálhatjuk számításainkat a Logibet vezető tippmesterével.

Blueeyez37 hihetetlen formájáról április közepén számoltunk be először, de a helyzet az, hogy akkori kiváló számira csak egy újabb lapáttal tett rá a kosárguru. 

Bármilyen statisztikát is nézünk, 8-10%-os ROI-kat találunk a tippmesternél, míg az utolsó 30 napja 19%-os ROI-val zöldül - szenzációs adat.

A Logibeten néhány napja élre álló tipster a nyáron sem áll majd meg, hiszen a különböző kosárbajnokságok zakatolnak, amely látszik a tavalyi tippszámon is. 2023 május-június-júliusban közel 150 tippet publikált, vagyis szó sincs holtidőszakról.

 

⭐️ Tippmixpro bónusz és bónuszkód - szerezd meg az 50.000 forintot!⭐️

 

Nem is jöhetne jobbkor egyébként Blueeyez37 formája, hiszen most a HATHAROM50 kód segítségével 50 ezer forintos bónusszal nyithatod tippmixprós pályafutásodat. Ez egy soha vissza nem térő alkalom, fűszerezve pedig a kosártipster ötleteivel, kiváló nyári megtérülést hozhat.

 

Blueeyez37 statisztikái a Logibeten
Időszak Tippszám Profit ROI Találati arány
Utolsó 30 nap 89 +168.70 18.96% 66.67%
Utolsó 180 nap 465 +409.80 8.81% 60.13%
Utolsó 360 nap 795 +633.64 7.99% 59.34%

 

Ha esetleg valaki kevésbé lenne otthon a ROI-k világában, akkor nem árt megjegyezni: több száz tipp esetén a 8-9%-os ROI gyakorlatilag világklasszisnak nevezhető, így nem is kérdés, hogy az előfizetés potom összegét messze túlszárnyalja értékben a tippmester szaktudása.

 

Hogyan kaphatod meg nyáron is Blueeyez37 tippjeit?

A tippmester tippjeit a Logibeten a NORMÁL- vagy a PRO-csomag megvásárlásával kaphatod meg, igen jutányos áron. A tippmester kizárólag a Logibeten ad tippet, így ezekről e-mailben és push üzenetben is kaphatsz értesítést a publikálás után.

 

 

Érdekelnek a nyerő kosártippek, csatlakozom a Logibethez!