Konferencia Liga

Nem is kérdés, hogy ezt a végeredményt hozhatja a KL-döntő?!

Az irodák véleménye elég markáns, hiszen a pontos eredmények közül egy igencsak kiemelkedik.

A hét közepén lélekben már mindenki a szombati Bajnokok Ligája-döntőre készül, amelyet a 14-szeres győztes Real Madrid a komoly underdog Dortmunddal vív majd. A klubszezont záró hatalmas összecsapás előtt azonban terítéken van még a "harmadrangú" UEFA-sorozatnak, azaz a Konferencia Ligának a fináléja is, amit már több anyagban is górcső alá vettünk. Eddig megvizsgáltuk a lapos opciókat, az előzetes legérdekesebb információkat, sőt még emelt szorzón is fogadhatunk az Olimpiakosz-Fiorentina csörtére.

⭐️ Tippmixpro bónusz és bónuszkód
Szerezd meg az 50. 000 forintot!⭐️

Ebben a röpke kis anyagban a pontos eredmények piacát vizsgáljuk meg közelebbről. Ez lesz az EKL történelmének harmadik döntője, hiszen a sorozatot csak a 2021/22-es idényben hívta életre az UEFA. Az első kiadást Mourinho Romája nyerte 1-0-ra a Feyenoord ellen, a második szezonban pedig a West Ham emelhette magasba a trófeát, amely az idén is döntőző Fiorentinát nyomta le.

Az tehát elmondható, hogy az Serie A-csapatoknak jól megy a szekér ezen a tornán, a firenzeiek pedig jó eséllyel idén már a serleget is begyűjthetik. Igen ám, de ez a feladat a vártnál akár nehezebb lehet, hiszen a pontos eredmények piacán a legreálisabbnak az 1-1 lett kihozva a legnagyobb honi irodánál.

A legvalószínűbb pontos eredmény messze az 1-1, amelyre 5.75-szörös pénzt ad a Tippmixpro, ám papíron csak 5.25-öt kapnánk rá!

Ez laikus szemmel lehet, hogy nem tűnik nagy különbségnek, pedig közepes tétnél már nagyon is megmutatkozik a differencia. Ha például valaki az 50 ezres első befizetési bónuszt felpakolja rá a Tippmixprón (nem azt mondva, hogy ezt jó szívvel ajánlanánk), akkor 24.500 forinttal többet nyerhet, mintha ugyanezt a lottózóban játszaná meg a "hagyományos" módon.

Ahogy az alábbi táblázatban is láthatjátok, a top 5-ben természetesen a lila-mezesek dominálnak ezen a piacon. 10-es szorzó alatt van az 1-0, 2-1 és 2-0-s Fio-siker is, a bukik pedig nem várnak gólparádét, ami a döntőkben persze nem is túl gyakori.

{"headTitle":"Olimpiakosz - Fiorentina - Pontos eredmények (rendes játékidő)","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-29 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1-1","odds":"5.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"0-1","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"1-2","odds":"8.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"1-0","odds":"8.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"0-2","odds":"9.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

[4446454] 2024-05-29 21:00:00 Olympiacos - Fiorentinax;