Olasz foci

Ez a tippünk az olasz osztályozó első meccsére 👇 🇮🇹

  • varin

Csupa sztárjátékos lép pályára a Cremonában, ahol az osztályozó első felvonására kerül sor.

Két mérkőzésre vagyunk attól, hogy megtudjuk, melyik csapat lesz a 20. a Serie A-ban, vagyis ki csatlakozik a Parma-Como kettőshöz. A rájátszás egyelőre a papírforma szerint alakul, vagyis a 3. és 4. helyen végző Venezia és Cremonese küzd meg a dicsőségért. Lássuk, mire számíthatunk!

Mindkét fél csupán egy kört kellett menjen a fináléért a bajnoki helyezések okán, a Veneziának pedig a Palermo, míg a Cremonesének a Catanzaro nem okozott különösebb problémát. Reális is ez, hiszen a velenceiek például 10 pontot vertek az 5. helyezett csapatra, így kétségtelenül a két legerősebb playoff-csapat küzdhet meg egymással.

Idén mindkét meccsüket a hazai csapat nyerte, Cremonában 1-0, Velencében 2-1 lett a végeredmény.

A két csapat keretén végignézve sem találunk óriási különbséget, ugyan a Cremonese kerete valamivel értékesebb, ez azért betudható annak, hogy, hogy a Tigrisek tavaly még a legjobbak között szerepeltek.

Rutinból azért aligha van hiány, a hazaiaknál Bianchetti, Ghiglione, Castagnetti, Franco Vázquez, Afena-Gyan, Coda és Ciofani neve is ismerős lehet, míg a vendégeknél Jajalo, Pohjanpalo vagy a Real Madridot is megjárt Cserisev neve lehet a legismertebb. 

Erősebb kerettel is rendelkezik véleményünk szerint a Venezia, hiszen a gólkirály Pohjanpalo mellett a fiatal amerikai középpályás, Tessmann is komoly pedigrével rendelkezik, nem is véletlen, hogy valamivel esélyesebbnek számítanak Paolo Vanoli fiai.

[4485181] 2024-05-30 20:30:00 Cremonese - Veneziax;5

Kedvező lehet a Veneziának, hogy idegenben kezd, Cremonában megcsípni egy döntetlent nagy eredmény lenne. Hazai környezetben idén a legtöbb pontot szerezte a Venezia és a legtöbb gólt is rúgta, míg a Cremonese inkább idegenben vitézkedett.

Nem biztos, hogy az a klasszikus célfutball lesz majd ezúttal, nem mondhatnánk egyik csapatot sem nagyon underesnek, így nem kell meglepődni a 2,5-es egál gól line-on sem. Mi viszont inkább a vendégeknek adnánk a "pontokat", így két óvatos tippet kombinálva próbálunk meg nyerni a párharc első felvonásán.

{"headTitle":"Cremonese-Venezia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-30 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: x2 + Venezia 0.5 gól felett","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4485181] 2024-05-30 20:30:00 Cremonese - Veneziax;