Bajnokok Ligája

7.50, vagy 14.50-szeres pénzt hozhat, ha zsinórban az ötödik BL-döntő is így zárul

Vészesen közelít a Bajnokok Ligája fináléja, amely közel sem biztos, hogy a gólokról fog szólni.

A szombati BL-döntő történelmi lesz, hiszen egy korszak lezárul a világ legjobb klubfoci-sorozatában. A 2024/25-ös idénytől ugyanis gyökeresen megváltozik a struktúra, a csoportkörnek pedig búcsút inthetünk. Ez vélhetően a Real Madrid és a Dortmund játékosait sem izgatja túlságosan és mélyebben most mi sem foglalkoznánk vele, folytatjuk tehát a felvezető anyagok sorát.

Ebben a cikkben egy érdekes statisztikai mutatót vizsgálunk meg, hiszen az utóbbi négy BL-döntő mindegyike 1-0-s végeredménnyel zárult.

Joggal gondolhatjuk, hogy ez a sorozat már minden bizonnyal megszakad, de mi azért kibogarásztuk a Tippmixpro kínálatából, hogy mennyit nyerhetnénk, ha mégis megismétlődne. Az is szembetűnő, hogy az utóbbi öt finálé egyikén sem talált be mindkét csapat, így ennek a szorzóját is listázzuk nektek.

 

 

Fotó: UEFA


⭐️ Tippmixpro bónusz és bónuszkód - szerezd meg az 50. 000 forintot!⭐️


A pontos eredmények piacát nem meglepő módon a madridi sikerek dominálják, hiszen a 14-szeres győztes Blancók komoly favoritként érkeznek a Wembley-be. Pedig az Ancelotti-legénység útja aligha volt zökkenőmentes az egyenes kieséses szakaszban, ahol többször is rezgett a léc, a Man Cityt csak büntetőkkel ejtette ki, a Bayern ellen pedig az utolsó percekben fordított. Könnyű ezt a rutin számlájára írni, de ha a számok mögé nézünk, akkor némi aggódnivalója azért akad a spanyoloknak. 

A kaput eltaláló lövési kísérletek arányában csak a 19. helyen vannak az idei BL-ben (33.8%) és a meccsenként átlagban bekapott 1.22 gól sem annyira acélos.

Persze egy döntőben ezek mit sem számítanak, a magabiztosság szempontjából egyértelműen a Real állhat jobban, amely az utóbbi nyolc (!) BL-döntőjét behúzta, legutóbb a Liverpool kapta el még 1981-ben.

Érdekesség, hogy idén eddig mind a két UEFA-kiírás fináléját az underdog együttes nyerte, az oddsok alapján a BVB legjobb esélye pedig az 1-1-es döntetlen utáni hosszabbítás lehet. Gólzáport amúgy itt sem várnak az irodák, pedig az utóbbi négy egymás elleni összecsapásukon az over 3.5 is zöldült.

{"headTitle":"Borussia Dortmund-Real Madrid Pontos eredmény - Rendes játékidő","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-01 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1-1","odds":"7.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"0-1","odds":"7.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"0-2","odds":"7.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"1-2","odds":"7.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"0-3","odds":"11.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"2-3","odds":"20.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4446291] 2024-06-01 21:00:00 Borussia Dortmund - Real Madridx;