Roland Garros

A vártnál sokkal nehezebb dolga lehet Tsitsipasnak pénteken

  • Cesc18

Két tippet vettünk ki a görög meccsére, aki egyelőre döcögősen halad előre a tornán.

Pénteken megkezdődnek a harmadik körös összecsapások Párizsban, a menüből pedig egy kínai-görög csörtét veszünk ki, amelyen bár oddsok alapján egyértelműek az esélyek, de a vártnál szorosabban alakulhat a találkozó. 

Ugyan Stefanos Tsitsipas egyelőre szépen igazolta mindkét meccsén a papírformát, ám Daniel Altmaier ellen tie-breaket veszített és túlórázni kényszerült, de majdnem hasonlóan járt az első körben Fucsovics Márton ellen is, de ott a rövidítésben megúszta a szettlabdát. A német ellen egyébként nem csak elveszítette a harmadik játszmát, de a negyedik vége felé brékhátrányba is került, szóval még a döntő szett is benne volt abban a meccsben. 

Nyilván soha nem egyszerű a Grand Slam-tornák elején és a legfontosabb a győzelem, azonban azt egyelőre nem mondhatjuk, hogy Tsitsipas agyondominálta volna a meccseit és esélyt sem adott volna az ellenfeleinek. 
 

✅Zsebeld be az 50. 000 HUF Tippmixpro bónuszt a Hathárom bónuszkódjával ✅


Éppen ezért a folytatásban sem biztos, hogy annyira egyszerűen megy majd a görögnek, hiszen Zhizhen Zhang egy kellemetlen ellenfél, aki bár nem salakmenő, de a tavalyi madridi és az idei római negyeddöntője után nem lehet nem komolyan venni ezen a borításon. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Zhangnak az egyik legjobb fegyvere a szervája, 35 ásznál tart már a tornán és 81%-ban megnyerte a pontokat, ha bejött az első adogatása. De fonák és tenyeres oldalról is remekül tudja meghúzni a labdákat, szóval van potenciál a kínai teniszében, így a görögnek nagyon észnél kell lennie. 

Az nyilván hatalmas meglepetés lenne, ha Zhang kiütné Tsitsipast, azon viszont egyáltalán nem lepődnénk meg, ha a vártnál ez a találkozó jóval szorosabban alakulna. A kínai egy éve ugyanígy a harmadik körig jutott, akkor a későbbi döntős Casper Ruud ellen még fogott egy szettet. Hasonlóan rágós falat lehet a görögnek is. 

Az over nálunk alap tipp erre a találkozóra, illetve amiben látunk még fantáziát, hogy Zhang ászainak és kettős hibáinak száma 10.5 fölé csúszik majd. Tényleg jól szervál a kínai és ha megvalósul a hosszabb meccs, akkor lehozhatja az overt erre a line-ra. 

{"headTitle":"Zhizhen Zhang - Stefanos Tsitsipas","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-31 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma 34 felett","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Zhang ászok + kettős hibák 10.5 felett","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}