Darts

Bejöhet ez a 475-ös odds szombat hajnalban?

  • Cesc18

Egy kis szotyipénzt megérhet ez a gigantikus tippsor, de külön-külön is elég szépen fizetnek.

A hétvégén a tengerentúlon, egészen pontosan New Yorkban vendégeskedik a profi darts-mezőny krémje és ismét egy nagyszerű verseny elé nézünk a híres Madison Square Gardenben. Hagyományosan a World Series keretén belül látogatnak Michael van Gerwenék a Nagy Almába, így a PDC legjobbjai mellett Észak-Amerika legjobbjai is tábla elé állnak majd az est folyamán. 

✅Zsebeld be az 50. 000 HUF Tippmixpro bónuszt a Hathárom bónuszkódjával ✅

Alapvetően természetesen az európai sztárok a mérkőzések favoritjai, de gyakorlatilag bármelyik találkozóban benne lehet a meglepetés. Egyedül talán az amerikai Adam Sevada lóg ki a sorból, akivel ilyen kaliberű eseményen nem találkozhattunk még, szóval Rob Cross búcsúja lenne talán a leginkább váratlan. 

De például Nathan Aspinallnak kifejezetten nehéz dolga lehet az ellen a Stowe Buntz ellen, aki tavaly megjárta az Ally Pally-t, illetve kvalifikált a Grand Slam of Darts-ra, ahol nem kis meglepetésre egészen a negyeddöntőig jutott. Buntz az amerikai kontinens Peter Wrightja a maga színes egyéniségével és időnként még játékban is képes hozni a skót szintjét. 

Ha már 'Snakebite' szóba került, a kétszeres világbajnoknak is meggyűlhet a baja Alex Spellmannel, leginkább azért, mert Wright továbbra sem tudja a legjobb formáját nyújtani. 

Ott lesz a mezőnyben a regnáló világbajnok Luke Humphries és a friss Premier League-bajnok Luke Littler is, mint ahogyan a címvédő Michael van Gerwen sem maradhat ki. A két angol igazán boldog lehet, hiszen előbbi New Yorkban megkérte párja kezét - aki természetesen igent mondott -, míg utóbbi egész családját elhozta Amerikába. Mindketten amúgy rutinos kanadai ellenfeleket kaptak, akik ellen azért észnél kell majd lenniük, ha nem szeretnének idejekorán búcsúzni a tornától. 

Szokás szerint virrasztanunk kell, ha élőben látni szeretnénk a meccseket, hiszen magyar idő szerint hajnali 1 órakor kezdődik a program. Íme néhány tipp, amelyekkel izgalmasabbá tehetjük a hajnalt. 

{"headTitle":"US Darts Masters 2024","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-01 01:00","footerTitle":"475,92","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Cross -3.5","odds":"2.24","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Buntz +2.5","odds":"1.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Spellman +1.5","odds":"2.06","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Littler - Campbell: lesz 9 nyilas","odds":"24.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Humphries 180-ak 3.5 felett","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}