Bajnokok Ligája

Ezt várjuk mi - tippek a Dortmund - Real Madridra

A 2024-es BL döntőre hozzák a legjobb tippeket a szerkesztőink.

Cipolla

Két meglepetésdöntő után ha a BL-ben sem ülne a papírforma, az még nagyobbat szólna, mint az eddigiek. A Madrid idén nem feltétlenül látványos játékkal, de az egyik legeredményesebb szezonján van túl, a koronát pedig szombat lehet feltenni. Jóval nehezebb út vezetett a döntőig, a Manchester City és a Bayern elleni siker is necces volt, de innen látszik, hogy mennyire nehéz megtörni a Realt, hiszen vesztes helyzetből is egy pillanat alatt képesek váltani. A kvalitás ott van a keretben, a Leverkusen árnyékában pedig 47 (!) meccses veretlenségi sorozatot állítottak fel, azaz szeptember óta nem verték meg rendes játékidőben a Madridot..

A Dortmund ezzel szemben a bajnokságban szenvedett, papíron a jóval egyszerűbb ágon jutott el a döntőig. Amit viszont semmiképp sem lehet tőlük elvitatni, az a szervezettség. A PSG ellen ugyan kellett a szerencse is, de egész idényben a BL-ben tudta mit akar a csapat és azt nagyjából végre is tudta hajtani. Persze az eddigi riválisok eltörpülnek a Madrid mellett...

Nehéz látni, hogy a zsinórban 8 BL-döntőt nyerő Madrid, amely egész szezonban hozta a meccseit sokszor nem túl látványos játékkal épp a Dortmund ellen vesztené el a trófeát. A Dortmund döntőbeli szereplése is már komoly bravúr, de amikor egy ennyire győztes és vesztes típusú társaság játszik egymással, akkor a legritkább esetben borul a papírforma. Háromesélyben, a Tippmixpro szuper szorzójával viszem el a Real győzelmet.

Tipp: Szuper odds - Real Madrid nyer @1.69    

 

⭐️ Tippmixpro bónusz és bónuszkód - szerezd meg az 50. 000 forintot!⭐️


varin

Ha nem lenne programom a meccs idejére, szerintem előbb választanám az alábbi TV-műsorokat, mint egy Dortmund-Real BL-döntőt:

 

ATV: EP-listavezetők vitája - Tök király volt a hangulat a Discordon péntek este is, úgy "szurkoltunk" a #polidili csatornában, mintha csak a szelónk múlna rajta 😅

TV2: A függetlenség napja - Az első rész az egyik legjobb sci-fi/akciófilm, amit láttam, a második egy nézhetetlen kakikupac...

Film+: A Gyűrűk ura: A Gyűrű szövetsége - Tolkien regényének filmadaptációjána bármelyik része, bármikor!

Szóval ha valaki hozzám hasonlóan csalódott egy ilyen párosítás miatt és jobb programot keres, nem nehéz a választás 😁

De hogy kivételesen hasznos tagja is legyek a szerkesztőségnek, megkockáztatom, hogy ezt a meccset lehozz a Real 0-ra. 1-0 vagy 2-0, sima liba, semmi izgalom.

 

Tipp: Real Madrid nyer +3.5 gól alatt @2.35  


gb1

Varin kolléga már ellőtte a humorbonbonokat, mint a Kutyapárt a köztévében, én viszont újra komolyra fordítanám a szót. Egy döntőre jósolni persze nem a legkönnyebb feladat, de azért egy megérzésemet megosztom a nagyérdeművel. Mint a német futball szerelmese, a Dortmund szezonját sokkal közelebbről kísértem, mint a Madridét, így tippemet is a Darazsak fészkének tájáról hoztam.

Nem akarom túlragozni a mondandót, én kimenetel helyett Mats Hummels teljesítményét néztem ki a kínálatból. A 35 éves játékos már megalapozta a hangulatot a szerdai nyilatkozatával, amiről már mi is beszámoltunk, ebben kőkeményen beleállt az edzőbe és a taktikába. Hummels tehát alapból felfokozott lelkiállapotban van, a nyomás is ott van a vállán, hiszen Reushoz hasonlóan vélhetően ez az utolsó esélye a BL-serleg megszerzésére, az Eb-n pedig nem juthat majd szóhoz, hiszen kimaradt a keretből.

A kemény belépők nem állnak messze tőle, az idei sorozatban négyszer szerelt és egyszer faultolt átlagban meccsenként. A Tippmixpro 1.50-szerest fizet egyetlen Hummels-szabálytalanságra, de nagyravágyók benézhetnek a közel 4-szerest kínáló lapra is, hiszen több olyan forgatókönyv van, ami szinte rákényszeríti arra, hogy zöldüljön ez a fogadás.

 

Tipp:  Hummels lapot kap @3.90    

 


✅Zsebeld be az 50. 000 HUF Tippmixpro bónuszt a Hathárom bónuszkódjával ✅


[4446291] 2024-06-01 21:00:00 Borussia Dortmund - Real Madridx;

Szerinted mire érdemes fogadni a Dortmund-Real Madrid döntőn?