Roland Garros

Egy biztonsági és egy bevállalós tipp a Djokovics - Musettire

  • Cesc18

Az olasz egyszer már majdnem megviccelte a szerb klasszist Párizsban, most ismét megmérkőznek a Garroson.

Szombaton folytatódnak a harmadik körös küzdelmek Párizsban, az utolsó hely pedig a legjobb 16 között a címvédő Novak Djokovics és a 30. kiemelt Lorenzo Musetti között dől majd el, méghozzá az esti órákban. 

{"headTitle":"Novak Djokovics - Lorenzo Musetti","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-01 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Djokovics","odds":"1.22","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Musetti","odds":"4.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Bár az oddsok alapján egyértelmű, hogy melyik játékos a találkozó favoritja, azért az elmúlt években voltak izgalmas csörtéik, többek között a Philippe Chatrier salakján. Első egymás elleni meccsüket ugyanis éppen a Roland Garroson vívták még három éve és az akkor 19 esztendős olasz váratlanul komoly kihívás elé állította a szerb klasszist. 

Musetti ugyanis az első, illetve a második szettet egyaránt elvitte tie-breakben és úgy tűnt, hogy búcsúztatni tudja a torna egyik legnagyobb esélyesét. Djokovics azonban megrázta magát és elképesztő hengerlésbe kezdett, kiosztott egy 6-1, 6-0-t, majd a döntő szettben elment 4-0-ra, ekkora azonban az olasz kezet nyújtott. Sokak számára nem volt akkor szimpatikus Musetti ezen cselekedete, hiszen megadhatta volna a tiszteletet azzal, hogy végigjátssza a meccset. 

Lényeg a lényeg, ezzel a 2-0-s kezdéssel alaposan ráijesztett a Nole-szurkolókra, de a bravúr elmaradt. Két évvel később azonban már nem csak ijesztgetett, Monte-Carlóban szetthátrányt követően tudott nyerni Djokovics ellen, ami akkor ötszörös kasszát fizetett. Hasonlóan szépen lehetett volna keresni, ha ezt idén ugyancsak a hercegségben megismétli Musetti, de áprilisban a szerb két szettben visszavágott.

✅Zsebeld be az 50. 000 HUF Tippmixpro bónuszt a Hathárom bónuszkódjával ✅

Nem csak a múltjuk miatt ígérkezik ez érdekes meccsnek, hanem Djokovics formája miatt is. A világelső nem a legjobb passzban és nem túl jó eredményekkel érkezett Párizsba, így nagy talány, hogy mire lehet képes ezen a Garroson. Ugyan az első két kört megoldotta szettveszteség nélkül, de nem is kapott igazán nehéz ellenfeleket. Musetti már sokkal komolyabb veszélyt jelenthet, főleg, ha fejben erős tud maradni, hiszen sokszor csak ezen múlnak nála a dolgok. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Az olasznak nem szabadna már megijednie Djokovicstól, hiszen ötször is játszottak már, többek között ugye a Garroson. A hit most mindenkiben nagyobb lehet a szerb legyőzését illetően, miután a világelső tényleg elég érdekes vereségekbe nézett már bele ebben a szezonban. 

Nem veszik igazán komoly a fogadóirodák Musettit, így még egy +6.5-ös hendikepre is elég baráti szorzót kapunk, de némi szotyipénzzel muszáj megtámogatnunk a győzelmét is. 

{"headTitle":"Novak Djokovics - Lorenzo Muesetti","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-01 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Musetti +6.5","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Musetti nyer","odds":"4.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}