Spanyol foci

Ezeket jó, ha tudod az utolsó forduló előtt!

  • varin

A spanyol 2-ben is zárul a viadal, így röviden megnéztük, milyen eredmények lehetnek logikusak.

Vasárnap délután zárul a LaLiga2 alapszakasza, amely még sok kérdést hagyott nyitva. Feljutó, osztályozós helyek és egy kieső pozíció is kiosztásra vár, így unatkozni nem fognak a hispán futball szerelmesei. De lássuk, mik lesznek a legérdekesebb meccsek.

A kiesésnél egy kérdés nem dőlt el csupán

Az már biztos, hogy a Villarreal B, az Andorra és az Alcorcon búcsúzik a másodosztálytól, míg a Huesca már megmenekült. Noha pontszámban még az Amorabieta és a Mirandes is beérhetné, ez a két csapat éppen egymással találkozik, ami felér egy bajnoki fináléval. Mirandesben a hazaiaknak elég egy döntetlen a pontelőny okán, viszont nem árt azért megemlíteni, hogy a két csapat utolsó három meccsét mind megnyerte a lezamai együttes.

{"headTitle":"Mirandes-Amorabieta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-02 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mirandes","odds":"2.19","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Amorabieta","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

A vendégek sikerére kínált @3.40-es szorzó jelentene tehát csak bennmaradást, így egy igazán kemény, feszült 90 percre van kilátás.

1 pont és feljut a Leganes

A Valladolid az előző fordulóban biztosította visszajutását a legjobbak közé, így csak az a kérdés, hogy a Leganes vagy az Eibar csatlakozik-e hozzá alanyi jogon. A Leganes otthon fogadja a tét nélkül játszó, pocsék formában lévő Elchét, így kisebb csodával érne fel, ha ezt a kötelező házit nem oldaná meg.

A hazaiak @1.70 körüli szorzója nem hangzik rosszul, de mivel elég számukra a döntetlen is, mi nem élünk ezzel a lehetőséggel.

Harc az osztályozóért

Az Eibar mellett az Espanyol pozíciója biztosított még a rájátszásban, a maradék 2 helyre pedig az Oviedo, a Santander és a Gijon pályázik. Némileg nehezíti a képletet, hogy az Oviedo éppen az Eibarhoz látogat, márpedig egy döntetlennel is kicsúszhat a 3-6. helyről.

Ha ugyanis a Gijon hozza a kötelezőjét az Eldensével szemben, akár mindkét csapatot megelőzheti, ha azok nem nyernek, hiszen az Oviedo ellen az egymás elleni mérlege jobb, a Santanderre pedig gólkülönbéggel verhet rá.

Arra viszont kevés az esély, hogy a Racing ne nyerjen, hiszen a tökutolsó Villarreal B ellen kötelező lenne a siker.

Érdekes lehet esetleg élőben gondolkozni az Eibar-Oviedo csörtével kapcsolatosan, hiszen ha esetleg a Leganes hamar eldönti a feljutás kérdését, akkor lehet meglepetés előbbi találkozón.

Ezek a mi tippjeink

A Santander idegenbeli győzelmét be is húzzuk, fűszerezve a Gijon sikerével, így pedig egy zsíros kis @2.64-es szorzót kapunk a Tippmixprótól. 

Mindkét csapatnak muszáj nyernie, mindkettő idegenben játszik ugyan, de tét nélküli ellenféllel szemben. Elvileg logikus lenne a nyeretésük, habár egy ilyen szorzót azért ritkán adnak ingyen.

{"headTitle":"Kombi vasárnapra","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-02 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sporting Gijon + Racing Santander","odds":"2.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
437333