Roland Garros

Közel duplázóért bevállaljuk ezt a hendit Sinner meccsén

  • Cesc18

Papíron sima meccs elé néz az olasz, de Párizsban egy francia ellenfél a centeren soha nem egyszerű falat.

Ugyan hajnali háromig elhúzódott a program, de sikerült lejátszani az összes tervezett meccset Párizsban, így vasárnap már a nyolcaddöntőkkel folytatódhatnak a küzdelmek. Sok francia ott volt a főtáblán, de egyedül a nem kiemelt Corentin Moutet jutott el a legjobb 16-ig, ahol bónuszként a világelsőségre törő Jannik Sinnerrel játszhat a Philippe Chatrier esti felvonásában. 

{"headTitle":"Corentin Moutet - Jannik Sinner","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-02 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Moutet","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Sinner","odds":"1.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Ahogyan a szorzók mutatják, viszonylag kevés esély mutatkozik arra, hogy lesz francia a második héten, azonban annyira van szívós teniszező, hogy a közönség segítségével ebből valahogyan egy élvezhető mérkőzést kreáljon. Nyilván egy francia ellenfél a Chatrier-n azért mindig veszélyes, ráadásul Moutet tényleg az esélytelenek nyugalmával mehet neki ennek a nyolcaddöntőnek. 

✅Zsebeld be az 50. 000 HUF Tippmixpro bónuszt a Hathárom bónuszkódjával ✅

A 25 éves francia már így is túlteljesítette az elvártakat, igaz, olyan óriási bravúrt nem kellett bemutatnia, hiszen Nicolas Jarry volt a legnagyobb név, akit eddig búcsúztatott. Ugyan a chilei nagyot ment Rómában, így esélyesebbnek számított, de a lassú párizsi salak már egyáltalán nem ízlett a számára, ráadásul Moutet-ba már év elején Santiagóban, hazai pályán is beletört a bicskája. Ennek a meccsnek egyébként volt visszhangja a mostani csörtéjük előtt, ugyanis Chilében a közönség "állat módjára" viselkedett, ahogyan a francia edzője mondta, így remélték, hogy most visszanyal a fagyi és Jarry ugyanúgy kapja majd az ívet, ahogyan tanítványa kapta Santiagóban. 

Moutet amúgy nem egy egyszerű figura, sok érdekes sztorija volt már a Touron és eddig leginkább ezekkel hívta fel magára a figyelmet, mint sem az eredményeivel. A játéka is elég színes, így sokszor bonyolódik látványos labdamenetekbe, az ejtéseivel pedig hajlamos az őrületbe kergetni az ellenfeleit. 

Ami Sinnert illeti, az olasznál nyoma nincs a csípősérülésnek és gyakorlatilag tökéletes első hetet rakott össze, hiszen az Eubanks, Gasquet, Kotov triót simán szettveszteség nélkül küldte haza. Tegyük hozzá, ez egy elég kedvező sorsolás volt az AO címvédőjének, hiszen az amerikai salakon súlytalan, a francia 37 évesen már nem tényező, az orosztól pedig már a harmadik kör is szép volt. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Az nem kérdés, hogy Sinner a tehetségesebb és jobb játékos. Ebből egyetlen esetben kerekedhet egy izgalmasabb meccs, ha Moutet-nak sikerül olyan napot kifognia, hogy minden bejön és a közönséggel együtt kirángatják az olaszt a komfort zónájából. A francia amúgy játszott már nagy nevekkel nagy tornákon, Párizsból is van Nadal elleni csörtéje, szóval megilletődni aligha fog. Igazából mindent meg kell próbálnia, mert alapvetően a játék legtöbb elemében Sinner a jobb, kezdve a szervával, ami a franciának gyenge pontja. 

Akkora a szakadék az oddsokban, hogy hajlunk egy Moutet-hendi felé, hazai pályán ugyanis megcsinálhatja ezt a +8.5-öt. 

{"headTitle":"Corentin Moutet - Jannik Sinner","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-02 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Moutet +8.5 hendikep","odds":"1.94","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}