Bajnokok Ligája

Nem a Real Madrid a következő szezon topfavoritja

Florentino Pérez szerint a Real Madridnál már a 16. BL-serlegre gondolnak. Nem kizárt, hogy össze is jön jövőre.

A várakozásoknak megfelelően szombat este a Real Madrid győzelmével ért véget a Bajnokok Ligája döntője, így a spanyol sztárklub tovább növelte előnyét és fennállása 15. BL/BEK trófeáját zsebelte be. A Real Madrid ezzel messze vezeti a rangsort a többi klub előtt, Luka Modric vagy Toni Kroos egymaga több BL-győzelmet mondhat magáénak, mint például a Barcelona. 

 

Embed from Getty Images

 

A győztes szombati finálé után természetesen óriási volt az öröm és komoly ünneplés kezdődött. A fieszta közben aztán megszólalt a Real mindenható elnöke, Florentino Pérez is, aki a tőle megszokott 'szerénységgel' azt mondta, már most a 16. Bajnokok Ligája-serleg megszerzésére gondolnak. 

Ehhez a nemes célhoz természetesen Pérez elnök is hozzájárul, hiszen napokon belül bejelentheti Kylian Mbappé érkezését, amivel tovább erősíti az amúgy is bitang erős támadósorát. 

 

Nem a Real Madrid a következő idény topfavoritja 

Bár Mbappé madridi igazolása akár olyan jelentőségű is lehet, mint Cristiano Ronaldo megszerzése volt, a fogadóirodákat egyelőre nem hatotta meg a francia várható érkezése. A következő szezon győztesére kínált oddsrangsorban ugyanis a címvédő madridiak csak a második helyen állnak, az első ugyanis a Pep Guardiola vezette Manchester City. 

Miután az utolsó három kiírást ez a két klub nyerte meg, ezen a duón nem lehet csodálkozni, maximum a sorrend érdekes. Ne felejtsük, hogy Pep Guardiola utolsó idényét fogja tölteni a City élén, a motivációs problémákról pedig maga a katalán mester beszélt a Premier League megnyerése után. 

Érdekesség, hogy az oddsmesterek gyakorlatilag a City-Real duón kívül egyetlen csapatnak sem adnak valódi esélyt a végső sikerre. Az erőrangsor harmadik helyén az Arsenal és a Bayern München áll azonos szorzóval, majd az edzőváltáson áteső Liverpool és a Barcelona következik. Utóbbi esetében ez inkább szólhat a névnek, mintsem a realitásoknak.

 

Szerinted melyik csapat nyeri jövőre a BL-t? 

{"headTitle":"Bajnokok Ligája 2024/25 - Ki nyeri? ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester City ","odds":"3.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Real Madrid ","odds":"3.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Arsenal ","odds":"8.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Bayern München ","odds":"8.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Liverpool ","odds":"10.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Barcelona ","odds":"12.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
tippmixpro