Roland Garros

Erre fogadunk a Dimitrov - Sinner negyeddöntőben

Bolgár-olasz csörtével kezdődnek meg a negyeddöntős küzdelmek a Roland Garros férfi versenyében.

Kialakult a legjobb nyolc mezőnye Párizsban és a négy legmagasabban rangsorolt játékos egyaránt megérte a második hetet, ilyenre legutóbb egyébként 2019-ben volt példa. Az alsó ág kezdi a negyeddöntők sorát és elsőként a 10. kiemelt Grigor Dimitrov és a világelsőségre pályázó Jannik Sinner néz farkasszemet egymással. 

{"headTitle":"Grigor Dimitrov - Jannik Sinner","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-04 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dimitrov","odds":"4.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Sinner","odds":"1.22","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

A fogadóirodák elég egyértelműen letették a voksukat az olasz mellett, de a másodvirágzását élő bolgárt nagy hiba lenne leírni. 

Ugyan Dimitrovnak soha nem a salak volt a legkedvesebb borítása, az idei tavasza is középszerűen alakult, azonban ezen a Garroson élt a lehetőséggel és kihasználta a kedvező sorsolását. Noha Marozsán Fábián ellen féltettük a második körben, de a bolgár azt a meccset is meglepően simán megoldotta. Egyelőre Hubert Hurkacz személyében egy kiemeltet búcsúztatott, ám a bukiknál ez számított a papírformának, hiszen a lengyel sem egy salakmenő. 

Bármennyire is fura, Dimitrovnak ez lesz pályafutása első negyeddöntője Párizsban. Nem kevesebb, mint 14 (!) nekifutásra volt szüksége, de most már ezt is kipipálhatja. 

Kérdés, hogy van-e egy nagy bravúr Dimitrovban, eddig ugyanis csak a papírformákat érvényesítette. 

Idén megmérkőztek már egyszer, méghozzá a Miami Open döntőjében, ami előzetesen jó kis meccsnek ígérkezett, de összességében bántóan simán alakult és Sinner 6-3, 6-1-gyel vitte haza a trófeát. 

Egyelőre az olasznak sem kellett szétszaggatnia magát a tornán, ugyan az előző körben a hazai pályán ütő Corentin Moutet bomba rajtot vett és elvitte az első szettet, de aztán helyre állt a rend és a folytatásban már nem sok lapot osztott a franciának. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Dimitrov testbeszédén látszódott, hogy mennyire akarta a győzelmet, mennyire akarta ezt a negyeddöntőt. Szép, hogy Hurkacz ellen két tie-breaket is megnyert, de a lengyel salakon nem a legjobb, hiába volt összességében korrekt salakszezonja. Nehéz látni tehát, hogy a bolgár mit tudhat még ezen a Garroson. 

Az eddigi egyetlen salakos meccsüket amúgy 'Dimi' nyerte még 2020-ban Rómában, azonban akkor Sinner még csak 17 éves volt. Az olasz azóta elképesztően sokat fejlődött és bár nem a salakos eredményei a legkiemelkedőbbek, de ezen a borításon is nagyon tud. 

Valamiért az az érzésünk, hogy Dimitrovnak kevés lesz ide az egykezes fonákja és Sinner főként ezen az oldalon le tudja majd uralni a meccset. Ahogyan Miamiban, úgy most Párizsban is a vártnál simább lehet a találkozójuk. 

{"headTitle":"Grigor Dimitrov - Jannik Sinner","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-04 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dimitrov nem nyer szettet","odds":"2.21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<