Roland Garros

Ez a legjobb tippünk a Tsitsipas - Alcaraz visszavágóra

Tavaly komoly verést mért a spanyol a görögre, vajon ezúttal szorosabbá tudja tenni Tsitsipas?

A játéknap második negyeddöntője még komolyabb izgalmakat tartogat, mint a Grigor Dimitrov - Jannik Sinner csörte, hiszen a korábbi döntős Stefanos Tsitsipas a wimbledoni címvédő Carlos Alcarazzal néz majd farkasszemet az esti órákban. 

{"headTitle":"Stefanos Tsitsipas - Carlos Alcaraz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-04 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tsitsipas","odds":"4.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Alcaraz","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Ennek a randevúnak a fűszerét az adja, hogy a két teniszező egy éve ugyanígy a legjobb nyolc között feszült egymásnak Párizsban. A fogadóirodák akkor hasonlóan szabták az oddsokat és abszolút igazuk is lett, hiszen Alcaraz 6-2, 6-1, 5-2-ig elképesztő verést mért a görögre. A befejezésnél került egy kis porszem a spanyol gépezetébe, de végül tie-breakben lezárta a meccset, így 3-0-lal lépett tovább az elődöntőbe. 

Ugyanilyen sima volt egyébként az azt megelőző barcelonai döntőjük is, szóval ha a tavalyi két salakos meccsükből indulunk ki, akkor jogos, hogy a fogadóirodák ennyire alacsony oddsot adnak a spanyol fiúnak. 

Bár ebben a salakszezonban Tsitsipas sokkal jobb eredményeket ért el, miután Alcaraz sérülés miatt nem is tudott csak Madridban játszani, azonban ennek most sok jelentősége nincs. Úgy tűnik, hogy a spanyolnál már múlté a karsérülés és egyelőre nem sok esélyt adott az ellenfeleinek. 

Ugyanez a görögről már nem feltétlenül mondható el, az előző körben Matteo Arnaldi 6-3, 5-3-ra ment el és összesen négy szettlabdája volt a 2-0-s vezetésért. Meleg helyzetet úszott meg tehát Tsitsipas, igaz, az ilyen mentésekből rengeteg energiát lehet meríteni. 

Az Alcaraz elleni újabb összecsapás előtt azonban a legnagyobb kérdés talán, hogy megvan-e a hite, hiszen nem csak a tavalyi salakszezonban, de előtte sem tudta még legyőzni a spanyolt, így 0-5-tel megy neki ennek a Garros-visszavágónak. 

Azt mondta, szeret ellenem játszani, ezt hallottam vissza korábban. Az a célom, hogy kihívások elé állítsam, hiszen Carlos a világ egyik legjobbja. Úgy érzem jó esélyem van erre, mert eddig jó formát mutattam a tornán. Mindig nagyon motivált vagyok, ha ellene játszhatok és ég bennem a bizonyítási vágy. 

- mondta Tsitsipas, aki megpróbál majd új dolgokat bevetni a korábbi világelső ellen. 
 

Mire lehet érdemes fogadni? 


Nyilván egy Tsitsipast soha nem írhatunk le Párizsban, nagyon jó salakjátékos, aki sok nagy meccset megvívott már a Philippe Chatrier-n. Ugyanakkor a tavalyi egymás elleni salakos meccseik alapján nehéz lenne a görögben bízni...

Bizonyos időszakokban igazán kinyílhat az olló köztük, így bár a -6-os hendikep nem kicsi, de egy-egy sima szettel még úgyis ülhet, ha Tsitsipasnak esetlegesen most összejön egy játszma. 

{"headTitle":"Stefanos Tsitsipas - Carlos Alcaraz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-04 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Alcaraz -6 játék hendikep","odds":"1.94","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<