Magyar válogatott

A statisztika nem segíti ezt az Oddsrakétát a magyar válogatott meccsére

2.50-es szorzót nyerhetünk meg, ha az ír-magyar felkészülési mérkőzésen mindkét játékrészben látunk egy-egy gólt.

Kedden Írország ellen megkezdi a felkészülését a nyári Európa-bajnokságra a magyar válogatott. Marco Rossi pár nap múlva Debrecenben majd Izrael legjobbjai ellen is pályára lépnek, hogy aztán elutazzanak Németországba és immáron a skótokra, a svájciakra és a németekre fókuszáljanak. 

A magyar válogatott keretében túl sok meglepetés nem történt, az olasz szövetségi kapitány azokat hívta be, akikkel már korábban is számolt. Nyilván még lesz keretszűkítés, így a játékosoknak - legalábbis egy részüknek - most ezen a két felkészülési meccsen kell bizonyítaniuk, hogy alkalmasak a feladatra. 

 

Oddsrakéta a magyar válogatott meccsére 

Akik rendszeresen játszanak a Tippmixprónál, azokat nem éri meglepetésként, hogy a magyar csapat meccsére elérhető az Oddrakéta.

A keddi ajánlatban egy 2.50-es szorzót lehet megtenni, a tipp pedig arról szól, hogy mind a két félidőben látunk legalább 1-1 találatot. 

Ha azt nézzük, hogy a mérkőzésnek nincs komolyabb tétje és csak egy barátságos meccsről beszélünk, akkor meglehetősen csábító ez az opció, ha viszont azt is figyelembe vesszük, hogy itt bizony kísérletezgetések és rengeteg csere várható, akkor már nem annyira egyértelmű. 

A magyar válogatott utolsó 10 mérkőzése közül egyébként csak négy alkalommal jött volna le ez a tipp. Érdekesség, hogy mind a négy alkalommal egy szerényebb képességű csapat volt az ellenfél. 

A magyar válogatott utolsó 10 meccse
Ellenfél Volt gól mindkét félidőben? 
Koszovó
Törökország
Montenegró
Bulgária
Litvánia
Szerbia
Csehország
Szerbia
Litvánia
Montenegró
{"headTitle":"Írország - Magyarország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-04 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét félidőben lesz gól ","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
tippmixpro

 

[4421457] 2024-06-04 20:45:00 Írország - Magyarországx;