Felkészülés

Igencsak biztonsági tippünk van az olaszok meccsére

Bolognában találkozik egymással az olasz és a török válogatott, az Eb-re készülés jegyében.

Pályára lép az Eb-re való felkészülés jegyében a címvédő is, Olaszország előbb Törökországgal, majd Boszniával találkozik. A szintén Eb-re kijutó törökök ellen Bolognában vív meg Luciano Spalletti gárdája, amely bár kétségtelenül erős, azért elszoktunk attól, hogy a nagy öregek híján a fiataloké legyen a főszerep. Aligha kedden este derül majd ki, mire is képes a Squadra Azzurra, de azért értékmérőnek jó lesz.

Acerbi, Biraghi, Tolói, Spinazzola, Romagnoli, Bonucci, Florenzi, Locatelli, Verratti, Bonaventura, Zaniolo, Berardi, Kean, Politano, Immobile - nem, ők nem azok a játékosok, akik szerepet kaphatnak ma este a Dell'Arában, hanem azok, akiket Spalletti nem vett számításba. Nem akármilyen névsor!

[4425100] 2024-06-04 21:00:00 Olaszország - Törökországx

Irigylésre méltóan mély kerete van néhány poszton a Napolival bajnok trénernek, csatárposzton például Chiesa, El Shaarawy, Raspadori, Scamacca és Retegui neve is remekül cseng, de mivel Bolognában rendezik a találkozót, Orsolini is biztosan szerepet kap.

Az olaszok, ha végül nem is könnyen, de hozták az Eb-selejtezős csoportjukat, azonos pontszámmal végezve az ukránokkal. Az olaszok Eb-esélyeivel több cikkben is foglalkozunk majd, de eléggé sötét lónak nevezhetőek most az Azzurrik, nem favoritok a címvédésre, de a potenciál megvan bennük gyakorlatilag bármire.

Törökország ezzel szemben jóval meggyőzőbb volt a selejtezőkön, hiszen Horvátországot megelőzni hatalmas tett, de a 2023-as esztendőt például egy németországi győzelemmel zárták barátságos meccsen. Ezért is lehet kicsit meglepő, hogy az évet viszont az osztrákok elleni 6-1-es és a magyarok elleni 1-0-s vereséggel indították, bár a vészharangot nyilván emiatt kár kongatni.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

Az olaszok és a lengyelek személyében két Eb-résztvevővel hangol Vincenzo Motenlla csapata, amelyben Cengiz Ünder, Caglar Soyüncü és Enes Ünal a legfontosabb kimaradók, sérülés miatt.

Alighanem mindkét csapatnál a rotációé lesz a főszerep, így a végeredményre kevéssé merünk voksolni. Az olasz védelemben azért megbízunk, így egy igazán biztonsági, alacsonyabb oddsos tippet ajánlunk kivételesen. 

{"headTitle":"Olaszország-Törökország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-04 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Törökország 1.0 gól alatt","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4425100] 2024-06-04 21:00:00 Olaszország - Törökországx;