Roland Garros

Ezt a 2.45-ös oddsot vettük ki a Zverev - De Minaur negyeddöntőre

 • Cesc18

Egyértelműen a német a szerda esti meccs esélyese, de az ausztrál aligha adja majd olcsón a bőrét.

Sajnos szerdán csak egy negyeddöntőt láthatunk, miután a címvédő Novak Djokovics sérülés miatt visszalépett. Ezzel egyébként eldőlt, hogy vasárnap új bajnoka lesz a Roland Garrosnak, illetve Jannik Sinner személyében új világelsőt köszönthetünk. 

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

A szerb klasszis visszalépésével teljesen megnyílt az út a döntő felé, nagy lehetőség lehet ez Alexander Zverev számára, aki az elmúlt három évben mindig elődöntőzött Párizsban, de tovább egyszer sem tudott jutni. Tavaly ugye az a Casper Ruud állította meg, aki Djokovics visszalépésével automatikusan a négy közé került és ellenfélre vár. 

Papíron megismétlődhet a tavalyi német-norvég csata, ugyanis 'Sascha' 1.43-as favoritként várja az Alex De Minaur elleni negyeddöntőt. Ha valakit, akkor az ausztrál fiút egyébként a torna előtt nem igazán lehetett a nyolc közé várni, hiszen bár remek szezonja van, de az elmúlt hét évben semmit nem mutatott Párizsban és úgy összességében salakon.

Meglepő tehát, hogy De Minaur negyeddöntőt játszhat, legutóbb Grand Slamen erre a 2020-as US Openen volt lehetősége. Igazából egy nagy nevet, Daniil Medvedevet kellett ehhez legyőznie, ám tudjuk jól, hogy ugyan az orosz viszonya a salakkal sokat javult, de még mindig nem ez a kedvenc borítása és ezen idén is megmutatkozott. Ha így nézzük, akkor az ausztrál kedvező negyedbe került és élni tudott a lehetőséggel. 

Zverev legyőzése viszont már jóval komolyabb feladatnak ígérkezik, noha a német elég fárasztó mérkőzéseken van túl, hiszen az előző körben mind Tallon Griekspoor, mind pedig Holger Rune ellen döntő szettben tudta csak kiharcolni a továbbjutást. 

Zverev ezen a két meccsen 8 óra 32 percet volt a pályán és 618 labdamenetet játszott le, ezzel szemben De Minaur közel három órával gyorsabban letudta a továbbjutásokat és 100 ponttal kevesebbet játszott. 

Ha valamiben, akkor abban bízhat az ausztrál, hogy a németből sokat kivett az előző két kanyar. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Tény, hogy nagyon kemény meccseken van túl Zverev, de azt nem szabad elfelejteni, hogy a Tour egyik legfittebb játékosa, aki éppen Párizsban nyert már egymást követő három ötszettes meccset is. Ilyen szempontból tehát nem féltjük a németet. Sőt, semmilyen szempontból, alapvetően ugyanis jobb játékos, mint De Minaur, salakon pedig pláne.

Nyilván egy negyeddöntőben már senkit nem lehet leírni, az ausztrál sem fogja olcsón adni a bőrét és miután egy nagyon szívós játékosról beszélünk, így arra nem vennénk mérget, hogy Zverev ezt megoldja háromban. 

{"headTitle":"Alexander Zverev - Alex De Minaur","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-05 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Zverev nyer és mindkét játékos nyer szettet","odds":"2.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<