Sportfogadás

Erre még a Beten sem lehetett soha fogadni, bezzeg a Tippmixprón!

  • varin

Egy újabb remek funkcióval bővült a magyar fogadóiroda kínálata, amely még a külföldi bukiknál is fehér hollónak számít.

A Tippmixpro tavalyi megújulásáról már több cikkben is értekeztünk, ráadásul a külföldi irodákkal összehasonlítva tényleg úgy tűnik, nemzetközi szintre ért el a magyar bukméker. Külön öröm számunkra azonban, hogy hiába van a Tippmixpro a duopólium kényelmes helyzetében, a minimális versenyhelyzet továbbra sem hagyja nyugodni a Szerencsejáték Zrt-t, így újabb és újabb dolgokkal rukkolnak elő.

>>>Tippmixpro regisztráció biztonságos linken keresztül <<<

 

Nemrég az élő fogadási kínálat bővült ki egy kötelező elemmel, az ázsiai hendikepes élő fogadásokkal, amely mint írtuk, ténylegesen kötelező. A néhány napja felfedezett újítás viszont már nemhogy nem kötelező, egyenesen kuriózumnak számít a nemzetközi fogadóirodák körében is.

Nagyon kevés fogadóiroda kivételével ugyanis sehol nem elérhető az ázsiai gólszámos fogadás az egyes csapatokra, míg a Tippmixprón immáron igen.

 

Hogy példát hozzunk, ez a Betnél például a mai napig nem jelent meg, kizárólag az orosz hátterű bukiknál jellemző ez a fogadási opció, de még a    konkurenciájánál sem vezettek még be ilyet.

 

Mi az az ázsiai gólszámos fogadás a csapatok esetében?

Az ázsiai gólszámokra való fogadást már megtanulhattuk, hogy miről is szól. Ilyenkor nem csak feles, vagyis például 2,5 gólos vagy 3,5 gólos határokat kapunk, hanem egészes, negyedes és háromnegyedes határokat is.

 

A fenti példában is jól látszódik, fogadhatunk arra egy csapat esetében, hogy például 1,75 gól felett lesz-e a gólszám vagy 1.0 gól alatt

Mikor használjuk ezt a fogadási típust?

Nincs nagy különbség egy normál csapat gólszámos fogadástól, csak a lehetőségeink bővültek ki nagyon. Ha például egy csapattól nem várunk gólt, akkor lehet, hogy érdemesebb a 0.5 gól alatt helyett a 0.75 gól alatti opcióra voksolni, amellyel bár csökkentjük kicsit a lehetséges profitunkat, biztonságosabb megoldást nyújthat, hiszen 1 gól esetén a tétünk felét visszakapjuk.

Ugyan élőben nem elérhetőek még ezek a fogadási típusok, így is nagyon üdvözöljük megjelenésüket a Tippmixprón. Használjátok Ti is bátran!

tippmixpro