Felkészülés

Fogadáskészítőt raktunk össze a Gibraltár-Walesre

  • Cipolla

Új arcokat próbálhat ki Rob Page Gibraltár ellen, így logikusnak tűnik a tippünk.

Csütörtökön rendeznek egy Gibraltár-Wales felkészülési találkozót is, ami kissé háttérbe szorul, hiszen Wales 2012 után újfent nem tudta magát kvalifikálni a kontinensviadalra. Fogadási szempontból azonban van potenciál ebben a párosításban, így górcső alá vesszük az esélyeket.

Gibraltár, majd Szlovákia elleni felkészülési meccsen próbál felkészülni az őszi Nemzetek Ligája meccsekre Rob Page, de azért foghíjas kerettel kénytelen játszani ezeken a találkozókon. A csapat legnagyobb sztárja Aaron Ramsey nincs, de olyan alapemberek is kihagyják ezt az összetartozást, mint Wayne Hennessey, Neco Williams, David Brooks és Harry Wilson.

Minden nem meglepő, hiszen a márciusi pótselejtezőn fájó vereséget szenvedtek a lengyelek ellen a szigetországiak, így lemaradnak a kontinensviadalról.

Új embereket pedig most lehet tesztelni, hat olyan játékos is van a keretben, aki még sosem lépett pályára a felnőtt csapatban.

Gibraltár ezzel szemben hétfőn jól állta a sarat az Eb-re készülő skótok ellen, hiszen csak 2-0-ás vereség lett a vége. A világranglista 203. helyezettjének nagy reményei ma sem lehetnek, de a védekezés javult valamelyest, így akár ideig-óráig a walesiek dolgát is megnehezíthetik.


>>>Tippmixpro regisztráció biztonságos linken keresztül <<<


Mire érdemes fogadni?

A két csapat tavaly novemberben találkozott, akkor 4-0-ás walesi siker lett a vége. A realitásoknál maradva, most is hasonló meccsre lehet kilátás, de ezt a 90 percet nem Walesben, hanem az Estadio Algervében rendezik, tehát a gibraltáriak megszokott otthonában. 

Mituán Gibraltár nem talált be a legutóbbi 13 meccsén, így nem tűnik nagy kockázatnak, hogy ezt a sorozatot továbbra is fenntartsuk. A másik tippünk viszont annak szól, hogy a nyári vakáció előtt, újoncokat kipróbálva nem fogja megsemmisíteni Wales a miniállamot, így maximum négy gólra számítunk. A fogadásépítővel pedig egy korrekt szorzót kapunk erre a kimenetelre.

{"headTitle":"Gibraltár - Wales","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-06 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Nem lő mindkét csapat gólt + 4.5 gól alatt","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4469355] 2024-06-06 18:00:00 Gibraltár - Walesx;