Exkluzív

Megérkezett a Vegas a Hatháromra!

Nagy örömmel jelentjük be Nektek, hogy mostantól a Vegas.hu kínálatával is találkozhattok a Hathármon!

Megérkezett a Vegas.hu a Hathárom oldalára, így mostantól ennek a fogadóirodának a kínálatával is találkozhattok az oldalunkon! A Vegas.hu egy fiatal és dinamikusan fejlődő sportfogadó és kaszinóterem, ahol rengeteg extra segíti a játékosok kényelmét és játékát!

 

Mit érdemes tudni a Vegas.hu-ról?

A Vegas.hu Magyarországon érvényes engedéllyel rendelkező szerencsejáték-szervező, amely a kaszinó oldala mellett sportfogadás részleggel is rendelkezik. A Vegas.hu oldalon naponta több száz sportesemény és több ezer fogadási lehetőség közül választhatsz. A magyar nyelvű felületen gyorsan megtaláld a számodra érdekes eseményeket, amelyekhez statisztikai adatokat és esetekben élőképes közvetítést is kapsz!  A Vegas.hu rendelkezik ingyenesen letölthető mobil applikációval, így gyorsan és azonnal kihasználhatod a legjobb lehetőségeket!


Miért érdemes a Vegas.hu-n játszani?

A vegas.hu egyik legnagyobb erőssége véleményünk szerint, hogy elképesztően sok, a fogadókat segítő funkcióval rendelkezik. Ilyen például a fogadók körében nagyon népszerű Cash out funkció vagy a szintén nagyon népszerű Korai kifizetés funkció.

Egy valamire való fogadóirodánál ma már elengedhetetlen a Fogadáskészítő, és nem is kell csalódni itt sem, hiszen igen széles kínálatból lehet összeválogatni egy-egy mérkőzésre a megálmodott kötéseinket! Külön kiemelnénk a 0:0-s pénzvisszafizetési garanciát, amely rengeteg bosszúságtól tudja megóvni a sportfogadókat.

A Vegas.hu kínálatában naponta elérhetőek különböző felturbózott fogadási lehetőségek az Oddsfokozóval, a Nyereményfokozóval és a Odds+ akció segítségével, a közelgő Európa-bajnokságra pedig ingyenes tippjátékok érhetőek el!

 

És ezek csak a kisegítő lehetőségek, mert arról még nem esett szó, hogy

most 100%-os első befizetési bónusz várja a sportfogadókat akár 50. 000 HUF értékben!

 

A befizetési és kifizetési útvonalak is kifejezetten szélesek: elfogadják a banki átutalást, a bankkártyás befizetést, a paysafecard-ot és a Skrill/Neteller online pénztárcákat is!
 

Mi vár Rád a Vegas.hu-n?

Összefoglalva a vegas.hu egy nagyon dinamikusan fejlődő és nagyon játékosbarát fogadóiroda. Az első befizetési bónusza kifejezetten erősnek mondható, a fogadásokat segítő funkciók összessége pedig páratlan Magyarországon.

 

✅ Akár 50. 000 HUF értékű első befizetési bónuszt is szerezhetsz

✅ 0:0-s pénzvisszafizetési garancia

✅ Cash out funkció

✅ Fogadáskészítő

✅ Korai kifizetés funkció

✅ Napi nyereményfokozó akció

✅ Oddsnövelő és Oddsfokozó

✅ Élő streamek

✅ Betmentor

✅ Info+

✅ Adómentes nyeremények

 

 


⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<