Tippjáték

Rajtol az EURO2024 Tippkirály - játssz ingyen és legyél Te a bajnok!

Visszatér a Hathárom közkedvelt tippjátéka, a Tippkirály! 240.000 forint nyereményalap, 24 díjazott - íme, a részletek.

 

Június 14-én a Németország-Skócia derbivel végre kezdetét veszi a 2024-es Európa-bajnokság, a Hathárom pedig jó szokásához híven nagy volumenű tippjátékkal készül a közel egy hónapos megmérettetésre.

A kontinensviadalon szombaton indul be az igazi nagyüzem, ahol helyet kap a MAGYARORSZÁG-Svájc ütközet is. Na, de a meccsekről úgyis mind beszámolunk részletesen, most pedig bemutatnánk ingyenes megmérettetésünket, amelyben percek alatt leadhatod tippjeidet az Eb-összecsapásokra.

 

Rajtol tehát a Hathárom EURO2024 Tippkirály, amelyen 240.000 ezer forint értékben osztunk ki nyereményeket játékosainknak! 

 

A részvétel természetesen ezúttal is ingyenes, tét viszont van bőven! Az első helyezett ugyanis egy 50 ezer forint értékű MediaMarkt-utalvánnyal lesz gazdagabb, de elég a top 24-ba beverekedni magad ahhoz, hogy ne maradj üres kézzel. 

 

A TIPPKIRÁLY neve szinte egybeforrt az ingyenes, nagyszabású tippjátékkal kis hazánkban. Közkedvelt sorozatunk már megannyi epizódot megélt sok száz, olykor több ezer lelkes játékossal.

Az eddigi fogadási bajnoksághoz képest az alapszabályok szinte nem változtak, így akik részt vettek a játékban, azok már tudják, hogy mire számíthatnak.

 

  • A Tippkirályban való részvétel természetesen ingyenes, mindössze egy hatharom.comregisztráció szükséges hozzá, és már kezdheted is a tippelést!
     
  • A mérkőzésekre azok kezdőrúgásáig lehet tippelni és nem kell egyben letippelni az egész kört, lehet több részletben is.
     
  • A legjobb tippeket adó játékosok értékes nyereményekkel lesznek jutalmazva, összesen 240 ezer forint értékű díjazásból a verseny első 24 helyezettje részesül! Íme:

 

 

Játssz külön bajnokságot a haverokkal! 
 

A Tippkirály egyik legjobb funkciója, hogy a játékon belül saját privát csoportokat lehet alakítani.

Ha a barátokkal, családdal vagy a kollégákkal akarjátok összemérni tudásotokat, könnyedén létrehozhatjátok privát csoportjaitokat az "Új csoport" gombra kattintva.

Ezután nincs más dolgotok, mint elküldeni a csoport meghívó linket az ismerősöknek (kék ikonra kattintva a Játékszabályok menüpont alatt), és tippjeiteket egymással is megversenyeztethetitek, nemcsak a nagyközönséggel.

FONTOS! A saját csoportotok eredményei nem publikusak, csak a részvevők számára látszódnak, és külön nyeremények az itt elért helyezésekért nem járnak.

 

Díjazás
1. hely - 50.000 forint MediaMarkt-utalvány
2. hely - 20.000 forintos sportfogadótőke
3. 20.000 forintos sportfogadótőke
4-10. hely - 10.000 forintos sportfogadótőke
11-24. hely 5.000 forintos sportfogadótőke
+ BÓNUSZ: A 63. hely 10.000 forintos sportfogadótőke

 

 

Tippelésre fel!

Legyél Te a bajnok az ország legjobb tippversenyén!

 

›››A részletes szabályzatot a játék oldalán találod‹‹‹


Sok szerencsét mindenkinek