Magyar válogatott

Ezt várjuk mi a Magyarország-Izrael meccsen

A veretlenség elvesztése után Izrael ellen javíthat Marco Rossi válogatottja.

Cipolla

Az izraeli futball az elmúlt időszakban inkább lefelé tart, ami az országban kialakult helyzet okán nem meglepő. A magyarok elleni találkozóra messze nem a legerősebb izraeli csapat érkezik, több helyen is kipróbálhat új játékosokat Ran Ben Simon.

Rossi számára egyértelműen viszont a főpróba következik, de azt is látni kell, hogy ezeken a felkészülési meccseken mi ritkán szoktunk brillírozni, valamint a magyar csapatnak sem fog annyira feküdni, hogy irányítani kell a találkozót.

Behúzhatja a magyar válogatott a győzelmet, de ilyen alacsony szorzón nem érzem ezt izmos tippnek. Rámegyek inkább a kevés gólra, hiszen Izrael támadójátékában komoly potenciált nem érzek, míg a mieinknek is meggyűlhet a bajuk a vendég védelemmel. 2.75 gól alatti opciót viszem el, 1-0 körüli végeredményre számítok.

Tipp: 2.75 gól alatt @1.78    

varin

Mindig jó, ha a válogatott kicsit Budapesten kívül máshol is játszik, Debrecenben biztosan kiváló hangulat és telt ház fogadja majd Marco Rossi csapatát. Noha oda a veretlenségi széria, igazából ez nem sokat számít, az talán kicsit aggasztóbb, hogy favoritként továbbra sem igazán tud jó teljesítményt nyújtani Marco Rossi csapata - persze ez az Eb-n maximum a skótok ellen lehet majd így.

A jelenlegi izraeli csapat nem képvisel túl magas szintet, bár a selejtezősorozat alatt meg tudta szorongatni Svájcot, ami szép eredmény, de azért a 15 pont ebben a csoportban így is sovány. Ahogyan a pótselejtezőkön az Izland elleni 1-4 is nagyot szólt, beárazva kicsit az ország labdarúgását.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Úgy hiszem, ha Izland tudott négyet rúgni, nálunk is összejöhet egy masszívabb gólszám. Sokan az utolsó lehetőséget ragadnák meg, hogy akár a kezdőbe kerüljenek majd Svájc ellen, a debreceni közeg pedig biztosan motiválóan hat majd mindenkire.

A sok hiányzó miatt én bizalmat szavazok a mieink góljainak, bár abban nem vagyok biztos, hogy hátul lehozzuk nullára a 90 percet.

Tipp: Magyarország 1.75 gól felett @1.87   

mr.blonde

Izrael a különböző okok és problémák miatt erre a meccsre egy olyan kerettel jön, amiből hiányzik 18 olyan játékos, aki egyébként tagja szokott lenni a válogatottnak. 

Ez nyilván komoly előny lesz a mieinknek, akik szeretnének javítani a dublini meccset követően. Arra számítok, hogy ugyanolyan kezdővel állunk fel, mint néhány napja, ez tűnik most a legerősebb összetételünknek. 

Mivel Izrael egy teljesen szokatlan felállásban fog játszani, nem lehet kérdés, hogy mi leszünk az esélyesek. Elsősorban az első félidőben várok jobb játékot magunktól, a másodikban megint a teszteléseken lehet a hangsúly. 

Tipp: 1. félidő - Magyarország -0.25@1.74   

Tomihmv

Az izraeliek felemás előjelekkel várják ezt a találkozót. Idén csak egy meccset játszottak, amikor is 4-1-re kikaptak Izlandtól Eb-pótselejtezőn, tehát úgy mint a mieink, nem léptek pályára pár napja. Új edzőjük van, ráadásul a hírek szerint 18 (!) játékosuk is kimarad a szombati találkozóról, különböző okok miatt...

A mieink, akik ugye lehetőségeikhez képest a legjobbjaikkal állnak fel, az írektől 2-1-re kaptak ki kedden, s ez lesz az utolsó meccsünk az Eb előtt. Vagyis jó lenne úgy menni Németországba, hogy jól sikerül a főpróba, amit egyébként Debrecenben játszanak, borítékolhatóan telt ház előtt.

Mindezek után magyar sikert várok, méghozzá egy olyat, hogy legalább két születik a találkozón (avagy a mieink legalább kétszer betalálnak), így egy fogadáskészítős, duplázós tippel szállok csatába ezen az ütközeten.

Tipp: Magyarország nyer + Több, mint 1,5 gól @2.00    


Szerinted mire érdemes fogadni a Magyarország - Izrael meccsen? 

[4455112] 2024-06-08 18:00:00 Magyarország - Israelx;