Roland Garros

Akár könnyű pénzt is nyerhetünk Alcarazzal a döntőben

Ha a spanyol nem simázza le a vasárnapi finálét, akkor jönnie kell a honi iroda Oddsrakétájának.

Vasárnap délután bajnokot avatnak Párizsban, a döntőben Alexander Zverev és Carlos Alcaraz néz majd farkasszemet egymással, tehát az már most kijelenthető, hogy új győztese lesz a Roland Garrosnak. 

A találkozó esélyeivel már korábbi cikkünkben foglalkoztunk, mint ahogyan néhány izgalmas piacot is a figyelmetekbe ajánlottunk, most pedig lássuk, hogy mit eszelt ki a fináléra a Tippmixpro, hiszen ezen a vasárnapon erre a meccsre kapunk megemelt szorzót. 

A Garros-döntő Oddsrakétája úgy néz ki, hogy amennyiben Alcaraz nyer legalább 21 játékot, akkor 1.85-szörös kassza helyett 2.30-szoros ütheti a markunkat. 

Ez a tipp leginkább azok számára kecsegtet szép kis értékkel, akik úgy gondolkoznak, hogy ez a meccs elmegy négy vagy öt szettig. Egy Alcaraz 3-0-lal ugyanis óriási szerencse lenne, ha lejönne, hiszen ahhoz három 7-6-os szett kellene, amire valljuk be, kicsi az esély. Arra viszont már kevésbé, hogy Zverev pariban képes lenne, hiszen két korábbi Grand Slam-összecsapásukon is meg tudta már lepni a spanyol riválisát. 

Ha tehát a német szettet nyer, amire 1.35-ös oddsot kapunk, akkor akár könnyű pénzt is jelenthet ez a vasárnapi Oddsrakéta. 


>>>🚀Részletes leírásunk az Oddsrakétáról🚀 <<<


Hol találom az Oddsrakéta fogadást?

A fogadást ne a labdarúgáson belül keresd, hanem az "Oddsrakéta" fül alatt. Az Oddsrakétáról részletesen az alábbi cikkünkben olvashatsz. A maximális tét felhasználónként eltérő, így mindenképp érdemes megnézni, hogy a saját számlán mennyit enged felrakni erre a tippre a magyar bukméker!


Oldalunk "hivatalos" tippjei a mérkőzéssel kapcsolatosan egy korábbi írásban kerültek publikálásra! Jelen cikkben csak felhívjuk Olvasóink figyelmét egy átlagon felüli értékkel bíró fogadási lehetőségre!

 

{"headTitle":"Alexander Zverev - Carlos Alcaraz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-09 14:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Alcaraz nyer legalább 21 játékot - régi odds 1.85","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

 


>>>Tippmixpro regisztráció biztonságos linken keresztül <<<