Roland Garros

Ez a legjobb tipp a Zverev - Alcaraz döntőre?

Vasárnap délután új bajnokot avatnak Párizsban, kérdés, hogy a német vagy a spanyol kezében landol a Muskétások Kupája.

Bárki is nyeri a vasárnapi finálét, egy biztos, jó helyre kerül az idei Roland Garros-cím. Alexander Zverev most már hosszú évek óta üldözi első Grand Slam-győzelmét, tehetsége alapján már régen össze kellett volna jönnie, de tudjuk jól, hogy ez nem így működik... Ez mindössze a második major döntője lesz a németnek és pokolian nehéz feladat elé néz, hiszen Carlos Alcaraz a leendő világelsőt búcsúztatva jutott be a fináléba. 

{"headTitle":"Alexander Zverev - Carlos Alcaraz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-09 14:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Zverev","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Alcaraz","odds":"1.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

A fogadóirodák elég egyértelműen letették a voksukat 'Carlitos' mellett, ám azt ne felejtsük el, hogy az egymás elleni összevetésben Zverev 5-4-re vezet. Noha a legutóbbi meccsüket, amire Indian Wellsben került sor, elég könnyedén nyerte a spanyol, de előtte az Ausztrál Open negyeddöntőjében a német bizonyult jobbnak.

Mint ahogyan két éve a Roland Garros negyeddöntős összecsapásuk során is, pedig a bukik akkor nagyobb favoritnak gondolták Alcarazt, mint most. 

Egyáltalán nem olyan biztos tehát a harmadik kiemelt sikere, mint ahogyan az elsőre fest, vagy ahogyan a szorzók mutatják, hiszen 'Sascha' képes felszívni magát és meglepetést okozni a spanyol ellen. 

Ami biztos, hogy mindketten nagy önbizalommal mehetnek neki ennek a finálénak. Zverev már az elődöntőben komoly mentális erőről tett tanúbizonyságot, ugyanis sorozatban öt elveszített GS-elődöntő után vesztes szettel nyitott Casper Ruud ellen. Innen sikerült felállnia és fordítania, amiből azért rengeteg erőt meríthet, mint ahogy a tornán megnyert két ötszettes csatából is, no meg persze Rafa Nadal legyőzéséből. 

Alcaraz pedig abból építkezhet, hogy a negyeddöntőben és az elődöntőben két nagyon erős ellenfelet búcsúztatott Stefanos Tsitsipas és Jannik Sinner személyében. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Két éve, amikor Párizsban találkoztak, akkor Zverev nagyon felszívta magát és kicsit dacból teniszezve nyert, nem tetszett ugyanis neki, hogy egy 19 éves játékost esélyesebbnek tartanak nála.. .Azóta azért Alcaraz is elég sokat letett már az asztalra, többek között Wimbledont nyert, méghozzá Novak Djokovicsot legyőzve a döntőben.

Ez már egy teljesen más meccs lesz, mint a 2022-es csörtéjük volt, de azért idén Melbourne-ben is sikerült a németnek meglepnie a spanyolt, szóval nagy hiba lenne leírni. 

Ami tény, nehéz látni, hogy ezt az Alcarazt, hogyan győzhetné le Zverev. Nagyon komoly energiákkal játszik a spanyol, és bár Sinner ellen hátrányba került, mentálisan végig erős tudott maradni. 

A spanyol sikerét várjuk, de Zverev nem fog feltartott kezekkel pályára lépni. 

{"headTitle":"Alexander Zverev - Carlos Alcaraz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-09 14:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Alcaraz nyer és 38.5 játék felett","odds":"2.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<