Promóció

100 millió rossz Eb-tippekkel? Így lehetséges!

Sosem találod el a győztes csapatot? Mindig az utolsó percben úszik el a szelvényed? Itt a nagy sansz, eljött a te időd!

Nyakunkon a 2024-es Európa-bajokság, amely pénteken veszi kezdetét a Németország-Skócia csoportmeccsel. A visszaszámlálás már csak azért is fontos, mert egyes tippjátékokon csak a kontinensviadalt nyitó kezdősípszóig lehet részt venni. Így van ez a kis hazánkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Vegas.hu-nál is, siess, nehogy lemaradj.

    által életre hívott megmérettetésen 100 milliós fődíjért szállhatsz harcba és még a meccsek eredményét sem kell eltalálnod!

 


Tippelj rosszul százmillió forintért!

 

Igen, nem a szemed káprázik, a Vegas.hu játékában most azt díjazzák, ha folyamatosan mellétrafálsz. Ha netán sosem találod el a győztes csapatot, vagy mindig utolsó vagy a céges tippjátékban, akkor itt a helyed, a buki Eb-játékában komoly esélyekkel indulhatsz!

Az ingyenes "Tippelj rosszul!” játékban a foci-Eb 36 csoportkörös mérkőzésének eredményére és 4 további kérdésre kell rossz tippet leadnod a 100 millió forintos főnyereményért. Ennyi az egész! A részvételhez pedig mindössze két dologra van szükséged:

1. Regisztrálj: továbbá validáld ügyfélfiókodat a Vegas.hu-n.
 

>>Vegas.hu számlanyitás<<


 

2. Irány a tippjáték: a tippjátékra való regisztrációd során szükség lesz a Vegas.hu játékosazonosítódra, majd látogass el a tippeljrosszul.hu-ra, és az ingyenes regisztráció után már tippelhetsz is!
 

Fontos, hogy ›› tippjeidet ‹‹ 2024. 06. 14. 20:00-ig tudod leadni.
 


Nyeremények
 

Kemény kihívás 36 + 4 rossz tippet leadni a 100 millió Ft-os főnyereményért, de a Vegas.hu a részsikerekért is pazar különdíjakat ad. A foci-Eb csoportkörei egyes fordulóinak 12 meccseredményét rosszul megtippelők is nyereményben részesülnek. (Az Eb csoportkörében összesen 3 forduló van, minden egyes forduló 12 meccset foglal magában.)

1. Forduló végén: 12 rossz meccstipp: 2 millió ft összdíjazás sportfogadási bónusz pénzben a Vegas.hu játékos egyenlegen.

2. Forduló végén: 24 rossz meccstipp: 3 millió ft összdíjazás sportfogadási bónusz pénzben a Vegas.hu játékos egyenlegen.


3. Forduló végén: 36 rossz meccstipp: 5 millió ft összdíjazás sportfogadási bónusz pénzben a Vegas.hu játékos egyenlegen.
 

>> Játszok a 100milliós fődíjért <<

 

vegashu