EURO 2024

A bukik véleményét mutatjuk, de szerintetek hány pontunk lesz az Eb-n? Szavazásra fel!

Nem tűnik realitásnak a totális beégés, de a maximális pontszám sem. Lássuk a számokat.

A 2024-es Európa-bajnokság lesz a harmadik olyan kontinensviadal, amelyen 24 nemzet vehet majd részt, a megváltozott formátum óta pedig zsinórban harmadszor harcoltuk ki az indulási jogot. Még mindig élesen élhet emlékeinkben a 2016-os eufória, amikor az első ilyen tornán csoportelsőként jutottunk a legjobb 16 közé, a Budapesten tomboló szurkolók pedig minden csoportmeccs után elfoglalták a Nagykörutat. A koronavírus miatt 2021-re halasztott Eb-t aztán rögtön egy komoly pofont kapva indítottunk, amiből sajnos még úgy sem sikerült felállni, hogy a franciák és a németek ellen is remiztünk. Mondjuk legalább a továbbjutás reménye az utolsó pillanatokig élt... 

Az egyenes kieséses szakasz elérése idén azonban ismét elérhetőnek tűnik, persze egyszerű biztosan nem lesz, ahogyan azt az oddsok is mutatják.

A matek egyszerű - a legutóbbi két Eb tapasztalatai alapján 3 pont és egy tűrhető gólkülönbség is elég lehet a legjobb 16-ba jutáshoz!

Ne felejtsük, hogy 2016-ban a későbbi győztes Portugália három remivel és így 0-s gólaránnyal lépett tovább, majd menetelt egészen a végső sikerig. Más kérdés, hogy pár centin múlt, hogy a 3-3-ra zárult meccsen búcsúztassuk a rendkívül paprikás hangulatban lévő Cristiano Ronaldót és társait.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Azóta persze rengeteg dolog megváltozott, játékosok jöttek-mentek, viszont a 2018 júniusában kinevezett Marco Rossi kellő stabilitást hozott a csapatba. Az utóbbi években komoly előrelépést mutatott nemzeti tizenegyünk, amely 14 meccses veretlenségi szériában volt egészen a június elején Dublinban lejátszott felkészülési meccsig. Nem biztos, hogy baj, hogy ennek a sorozatnak a "terhe" lejött a fiúk válláról és a kijózanító pofon is jó hatással lehet a keretre.

EURO 2024 - Magyarország hány pontot szerez a csoportkörben?x;

 

Na, de hány ponttal zárjuk vajon az Eb-csoportkört?

 

Újfent tekintsünk kicsit a múltba, 2016-ban 5 ponttal, veretlenül lettünk csoportelsők, míg három éve 2 egységgel zártuk a kontinensviadal első részét, ezáltal búcsút is inthettünk neki. Nos, egy dolog biztos, hogy 8 pontunk ezúttal sem lesz, hiszen ez matematikailag képtelenség. Ha-ha, szóval viccet félretéve lássuk a Tippmixpro számait, hiszen a közkedvelt magyar irodánál fogadhatunk arra, hogy szám szerint hány egység áll majd Magyarország neve mellett a csoportkör zárásánál.

A piac alapján láthatjuk, hogy a legreálisabb, hogy 3, vagy 4 ponttal zárjuk majd a csoportkört, ez pedig elég bíztató, hiszen ezek jó eséllyel továbbjutást eredményeznének.

A következő a sorban az 1 pont, amire 5-szörös pénzt kapunk, ez már kevésbé lenne örömteli, hiszen garantáltan kiesést jelentene. A Tippmixpro alapján még akár a 6 egység is benne lehet a pakliban, ami vélhetően a csoportelsőséget is hozná magával. Akik pedig mernek nagyot álmodni, azok szemezgethetnek a maximális 9 ponttal, ami nem kevesebb, mint 40-szeres pénzt hozna a konyhára.

{"headTitle":"Teljes esemény - Eb - Magyarország hány pontot szerez a csoportkörben?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-15 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"0","odds":"7.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"1","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"2","odds":"8.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"3","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"4","odds":"4.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"5","odds":"18.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"6","odds":"7.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"7","odds":"19.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"9","odds":"40.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}