Tenisz

Ötszörös szorzót hozhat le hétfőn Marozsán Fábián

Stuttgartban kezdi meg a füves pályás szezon első számú játékosunk, akire nehéz ellenfél vár a szerb tehetség ellen.

Még szinte véget sem ért a Roland Garros férfi döntője, de máris elkezdődött a füves pályás idény. Hétfőn S'-Hertongenbosch-ban és Stuttgartban is ATP250-es versenyeket rendeznek, utóbbi versenyen pedig Marozsán Fábián is ütőt ragad. A nemzetközi mezőnybe alig két éve berobbanó magyar játékos ellenfele a szerbek 20 éves kiválósága, Hamad Medvejovics lesz, akinek kifejezetten biztatóan sikerült a tavasz, ellentétben Marozsánnal, így nem is annyira meglepő, hogy a fogadóirodák őt hozták ki esélyesebbnek. 

Annak ellenére Medvejovics a favorit, hogy a világranglistán Marozsán 89 hellyel előrébb áll nála. 

 

Ennek oka elsősorban a füves pályás borítás. Ahogy fentebb írtuk, Marozsán gyakorlatilag csak éve tagja a Tour-mezőnyének, így ezen a borításon szinte semmi tapasztalata nincs. Magyarországon nagyon nehéz füves pályán készülni, hiszen nincsenek megfelelő minőségű pályák. 


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


A szerb fiú is csak második évét tapossa a Tour-mezőnyében, így neki sincs sok tapasztalata. Ami viszont igaz, hogy a tavalyi idényben több meccset játszott füvön, mint Marozsán. 

Marozsánnak egyébként nagyon nem sikerült jól a salakos szezon, annak ellenére, hogy tavaly éppen ezen a borításon robbant be, de idén két meccset nem tudott egymás után nyerni

Medvejovicsnak viszont nagyon jól sikerült a vörös poros szezon. Madridban a selejtezővel együtt négy meccset tudott nyerni, Rómában pedig már ötöt, és a Roland Garroson is sikerült felkerülnie a főtáblára. 

 

A hétfői Oddsrakétában kereken 5.00 szorzóért lehet fogadni Marozsán 2:0-s sikerére. 

 

Az biztos, hogy Marozsán nem esélytelen a fiatal szerb ellen, de többet kell nyújtania annál, mint amit tavasszal mutatott. A füves borítás mindkét játékosnak nagy kihívás lesz, ugyanakkor mindkét két teniszező támaszkodhat a nagy szerváira. 

Nem igazán tudjuk eldönteni, hogy igaza van e a bukmékereknek, amikor a szerbet hozzák ki esélyesnek. Annyi biztos, hogy - salakon - jóval több meccset játszott és több győzelmet aratott, mint Fábi. 

Az Oddsrakáta maximum tétje 2000 forint körül van, ennél többet ez a tipp most véleményünk szerint nem is ér(ne) amúgy sem. 

{"headTitle":"Medvejovic - Marozsán ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-10 16:31","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"ODDSRAKÉTA - Marozsán szettveszteség nélkül nyer ","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}