Tenisz

2.71-es nyerő után 2.83-ra vadászunk

 • Cesc18

Mutatjuk, hogy mit eszeltünk ki a tie-break kihívás második tippjeként.

Nem is kezdhettük volna jobban a tie-break kihívásunkat, hiszen rögtön az első tipp zöldült és ezzel 2.71-szeres kassza ütötte a markunkat. Stuttgartban tényleg piszok gyorsak a körülmények, ez nem csak a választott meccsünkön, de a többi találkozón is sorra hozta a 7-6-os szetteket, szóval bizakodóak vagyunk a folytatást illetően. 

A szerdai választásunk Frances Tiafoe és Yannick Hanfmann összecsapására esett, amelyen előbbi a torna címvédője, ugyanakkor az amerikai idei formája alapján már ez a meccs is elég trükkösnek ígérkezik. 

Tiafoe ott van a jobb füves pályás teniszezők között, máshogyan nem is tudott volna Stuttgartban nyerni, de akkora potenciál azért nincs benne, hogy Wimbledonban igazán tényező tudjon lenni. Főleg idén, ugyanis a houstoni döntőjét leszámítva nem sokat mutatott. 

Ugyanakkor Stuttgartban előjöhetnek a jó érzések Tiafoe-ban és ezek között a gyors körülmények között a nagy szervájával sok könnyű ponthoz juthat. 

Ugyanez igaz lehet Hanfmannra is, akinek hazai pályán a motivációval nem lehet gondja, a szervája pedig megvan ahhoz, hogy füvön boldoguljon. A német egy meccsen már túl van, fiatal honfitársát verte, aki nemhogy bréket, de még bréklabdát sem tudott kihasználni. 

Mindkét játékosnak ott van a jó első szerva, a pálya extrém gyors, így minden adott, hogy tie-breakkel kezdjék a meccset. 

{"headTitle":"Frances Tiafoe - Yannick Hanfmann","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-12 12:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. szett játékok száma 12.5 felett","odds":"2.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<