EURO 2024

Egy tuti és egy őrült! - íme két kombi az Eb csoportkörére

  • varin

A csoportmeccsek legjobb kombiját szedtük össze, amely igen nehezen bukhat el.

Szerkesztőségünk is javában hangol már az Eb-re, így a "lázban égés" kellős közepén összeállítottam két kombit. Íme egy papírforma és egy őrült szeló a csoportkörre, én pedig igazság szerint kiegyeznék azzal is, ha csak az utóbbi zöldülne :)

 

Tuti kombi az Európa-bajnokságra

Sokat nehéz lenne erről a szelvényről regélni, igencsak adja magát a négy tipp. A "nagy oddsot" Anglia csoportgyőzelme jelentené, de ebben a kvartettben az is meglepő lenne, ha Kane-ék nem hoznák a maximumot. Mint minden viadalt, ezt is az angolok az egyik favoritként kezdik meg, a neheze viszont aligha a nyitányon érkezik el számukra. A legutóbbi vb-n és Eb-n is hozták a csoportelsőséget a Háromoroszlánosok, méghozzá veretlenül.

Akár harmadik helyen, de továbbjuttatjuk a hollandokat, míg a belgáktól és a spanyoloktól szintén nem lenne meglepő egy csoportgyőzelem, de kombinkra a második hely is elég. Ez a szeló a Vegason bőven duplázó felett fizetne, így itt érdemes megjátszani!

 

{"headTitle":"Papírforma kombi az Eb-re","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds: 2,18","footerLink":"https://vegas.hu/betting?user_id=2_hatharom#page=overview","events":[{"eventTitle":"C-csoport győztese: Anglia","odds":"1.38","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"D-csoport: Hollandia továbbjut","odds":"1.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"E-csoport: Első 2 helyezett: Belgium ","odds":"1.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"B-csoport: Első 2 helyezett: Spanyolország","odds":"1.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

Őrült kombi az Európa-bajnokságra

Az őrült kombit is vinné, ha az angolok nem nyernék meg a csoportot, hiszen ezen a szelvényen is szerepel a legutóbbi Eb ezüstérmese. Az angolok mögé a dánokat küldjük, hiába mondhatjuk, hogy talán a szerbek kerete alapvetően jobb nevekből áll. A skandinávok rutinja továbbjutást érhet a második helyen.

Izgalmas ötlet az utolsó helyre küldeni a lengyeleket és a románokat. Lewandowskiék évek óta nagyon gyengén teljesítenek, nem jelentenek már tényezőt Európában, a francia, holland, osztrák hármas mindegyike erősebb csapat.

A románok esetében szoros lehet a végelszámolás, hiszen Stanciuék másik két szomszédunkkal, a szlovákokkal és az ukránokkal kerültek egy csoportban. A fogadóirodák itt Kuckáékat látják leggyengébbnek, de mi a románok veretlen selejtezősorozata ellenére is bízunk a betliben.

Végezetül Albániát 0 ponttal ejtenénk ki a csoportjából. A spanyol-olasz-horvát hármasban sokat számíthat az albánok magabiztos legyőzése az esetleges csoportharmadik számára, így senki nem veheti félvállról a balkániakat.

{"headTitle":"Őrült kombi az Eb-re","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds: 42,57","footerLink":"https://vegas.hu/betting?user_id=2_hatharom#page=overview","events":[{"eventTitle":"B-csoport: Albánia pontjai: 0","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"C-csoport sorrendje: Anglia & Dánia","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"D-csoport utolsó helyezett: Lengyelország","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"E-csoport utolsó helyezett: Románia","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}