EURO2024

Érdekel egy 50 milliós Eb-tipp? Fogadjunk, hogy igen!

Annyit segítünk még, hogy ez egy olyan tipp, amellyel akkor is nyerhetsz, ha veszít. Mutatjuk a részleteket!

Na jó, csodák nincsenek, nem azt a mindent tudó sport Almanach-ot adjuk a kezedbe, amelyet Bif szerzett meg a "Vissza a jövőbe" című filmben. Viszont apróbetűs rész sincs, tényleg 50 milliót nyerhetsz egyetlen Eb-fogadással, mégpedig a      promóciójának keretében. A magyar bukinak ajánlataival egyre többet találkozhattok a Hathármon, de nem csak tálunk, az interneten, sőt az utcákon is belefuthat az ember ezekbe a parádés promókba. Na, de miről is szól pontosan? Lássuk a részleteket:  
 

1 fogadással 50 milliót nyerhetsz! Na, fogadjunk!
 

A vegas.hu új promóciójában már egy fogadással is indulhatsz a mesés díjért. Mindössze annyi a dolgod, hogy köss legalább egy fogadást a foci-Eb bármelyik mérkőzésére 2024. június 1. és július 14. között, és ha Te vagy a szerencsés, a kontinensviadal döntője után Tiéd lehet az 50 millió forint!

Tényleg csak ennyit kell tenned: ›› 1 fogadás ‹‹ a 2024. évi labdarúgó Európa-bajnokság bármelyik eseményére! Nem számít, hogy egy vagy több fogadást teszel vagy hogy a fogadásod nyertes-e, a sorsoláson akkor is részt veszel!

Ne felejtsd el, hogy a nyereményjátékban való részvételhez a felhasználói fiókodban a személyes profiloldalon hozzájárulást kell adnod, hogy részt kívánsz venni a promóciókban.

 

Miért próbáld ki a   -t? 

 

Ha először tévedsz majd a Vegas oldalára, jó hírünk van: a játékhoz a buki most egy kis pluszlendületet is ad! Tedd meg első befizetésed és jóváírják Neked a befizetett összeg 100%-át 50 000 Ft-ig a sportfogadásibónusz-egyenlegeden, amelyből további fogadásokat tehetsz. Tehát ha 50 000 forintot fizetsz be, akkor 100 000 forintnyi fogadást tehetsz! 
 

Ezért válassz még a Vegas.hu-t:
 

• Stabilan működő, legális szolgáltatás 
• Szupergyors élő fogadások 
• Megemelt oddsok és oddsfokozók
• Több ezer fogadási lehetőség
• Fogadási asszisztens funkciók a döntésed segítéséhez
• 100% üdvözlőbónusz  
• Adómentes nyeremények

 


>>⭐️Ne habozz: Nyiss számlát a Vegas.hu-n⭐️<<