EURO 2024

Erre a 8-szoros szorzóra dobunk egy kis aprót az Eb-n

  • varin

Egy sérülés miatt vadásznánk le ezt a vaskos oddsot a török csapatban.

Nemsokára rajtol az Eb, a keretek pedig gyakorlatilag már véglegesnek tekinthetőek. Noha egy-egy sérülés még közbejöhet, mostanra kirajzolódott, kik is lehetnek majd a főszereplők az egyes csapatoknál.

Szerencsére a    rendkívül sok longterm-piacot kínál a kontinensviadalra, közte például azt, hogy melyik csapatból ki lesz a legeredményesebb. Ezt a piacot pásztáztuk most végig a török válogatottnál, ahol az oddsok alapján bárki lehet a gólkirály.

 

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

 

Vincenzo Montella ugyanis néhány nappal ezelőtt elveszítette egyik legfontosabb játékosát, Enes Ünalt. A 27 éves támadó május utolsó napján szenvedett bokatörést egy edzésen, így a Bournemouth játékosa számára véget is ért a torna. Ha ez nem lenne elég, a válogatott egyik legeredményesebb játékosa, Cengiz Ünder sem bevethető, így a teljes keretben csupán két játékost találunk, akinek van legalább 6 válogatott gólja.

Burak Yilmaz tavalyi visszavonulása és a sérülések miatt a figyelem Cenk Tosunra hárulhat, aki 20 góljával a jelenlegi csúcstartó, ha pedig ehhez még két gólt hozzátesz, beéri az örökranglistán a harmadik Tuncay Sanlit is.

 

>>> Kaszálj a legjobb atlétika- és egyéni sportos tippekkel a Logibet különleges csomagjában <<<

 

Noha 32 évesen Tosun már nem fiatal, ráadásul Arda Güler és Kenan Yildiz is bevetésre vár a tehetséges fiatalok közül, az elemző oldalak előzetes predikciói alapján Montella 4-2-3-1-es felállást preferálhat majd, Tosunnal az ék pozíciójában. A Besiktas támadója mellett esetleg még a csapatkapitány és a pontrúgások specialistája, Hakan Calhanoglu jöhet szóba, a fogadóirodák szerint is ő lehet még az esélyes.

Nem könnyű fogadási piac ez, miként Tosun mellett és ellen is szólnak érvek. Ugyanakkor közel 8-szoros oddson az elvileg kezdő csatárra szerintünk ez a tipp bőven megér némi aprót.

{"headTitle":"Ki szerzi a legtöbb gólt a török csapatból?","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Cenk Tosun","odds":"7.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
tippmixpro