Tippjáték

Ingyenes játék pár gombnyomással? Itt az EURO 2024 Tippkirály!

A Hathárom saját szervezésű Eb-tippjátékán szépen gyűlnek a játékosok, szállj harcba te is a 240 ezres díjazásért.

A héten indult hivatalos útjára a Hathárom nagyszabású tippjátéka, az EURO 2024 Tippkirály. Régebbi olvasóink számára ismert lehet a név és a verseny menete, amelyben minden játékos számára ingyenes a résztvétel.

Tudtad? Ahhoz, hogy részt vehess a játékban csupán egy Hathárom-regisztrációra van szükséged.

Amennyiben van már Hathárom-regisztrációd, a dolog még egyszerűbb, de ha elfelejtetted a jelszavad, akkor se aggódj, az "Elfelejtettem a jelszavam" funkcióval könnyen beállíthatsz újat. Íme, a lépések:
 

1. Miután email-címedet megadva a jelszó visszaállítását választottad, feltétlenül nézd meg emailedben a Spam-mappát is!
 

2. Amikor a Spam-mappában meggyőződtél róla, hogy az email a <info@hatharom.com> címről jött, kattints rá, hogy "Biztonságosnak tűnik", ezáltal átkerül a bejövő üzeneteid közé és máris cserélheted jelszavadat a kapott linken keresztül.

 

Az aloldalunkon elérhető megmérettetés felülete amúgy pofon egyszerűen használható, a tippelést kevesebb, mint 63 másodperc alatt végre lehet hajtani. Persze nem muszáj az első csoportkör összes meccsére egyszerre tippelni, de figyelj, hogy a találkozókra csak azoknak a kezdőrúgásáig adhatod le a voksodat.

A tippelés pofon egyszerű és csak egy Hathárom-regisztráció szükséges hozzá.

 

Ne habozz tovább, kattints és játssz ingyen, akár barátaid ellen is! Sok sikert kívánunk mindenkinek!