EURO 2024

Mennyire lesz durva ez az Eb? Tippünk is van rá!

 • Cipolla

Akár a németországi torna piros lapjainak számára is fogadhatsz.

Ahogy kétévente megszokhattuk, rengeteg izgalmas piaccal készülnek a fogadóirodák is egy-egy nagy futballtornára és szerencsére a 2024-es Eb-vel kapcsolatban sincs ez másképp. A németországi 51 meccsre ugyanis fogadhatunk akár a tornán felmutatott lapokra is.

A következő sorokban abszolút a piros lapokat fogjuk elemezni, a    ugyanis arra is fogadhatunk, hogy hány darab piros lapot mutatnak fel a játékvezetők a torna során. Természetesen csak a pályán levő személyekre vonatkozik majd a fogadássor. 

Az Európa-bajnokságok lebonyolítása 2016 óta egyezik meg a mostanival, tehát a 24 csapatot hatdarab négyes kvarettbe sorolják, majd a legjobb 16 egyenes kieséses rendszerben fejezi be a tornát. Ha a múltbeli statisztikákból indulunk ki, elsősorban ebből a két tornából kell szemezgetni, ugyanis előtte csak 31 találkozót foglalt magába egy Eb.

2016-ban három darab piros kártya került elő, míg 2021-ben hat darab. Érdekességképp, a 2021-ben két pirosat kapó Wales és az egy kiállítást összegyűjtő Svédország sem jutott ki a mostani kontinensviadalra.

 

Megszámoltuk, hogy a selejtezősorozatban a 24 kijutott csapat hány darab pirosat gyűjtött össze, a végeredmény pedig hét darab volt. Természetesen a selejtezősorozatban jóval több, mint 100 mérkőzést játszottak a kijutó csapatok, így az Eb-re nem releváns statisztika, szimplán érdekességképp jegyezzük meg.

{"headTitle":"Torna összesítések - Piros lapok","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"6 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"6","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"6 alatt","odds":"2.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

A Vegas oldalán háromesélyben fogadhatunk arra, hogy hatnál több, kevesebb vagy pontosan hat piros lapot mutatnak fel a játékvezetők. A bukiknál jó eséllyel megugorják a csapatok ezt a határt, ami az elmúlt évek tendenciája alapján inkább meglepőnek tűnik.

Miután a nemzetközi foci egyre inkább a kevésbé durva játék felé halad, így nem feltétlenül érezzük nagy vállalásnak, hogy hat alatt maradjanak a csapatok. A katari vb-n például csak három piros lap került elő, abból egyet vállalt európai ország (Wales), még inkább azt mutatja, hogy sokkal inkább meglepetés lenne, ha gyakran előkerülnének a piros kártyák ezen a tornán.

{"headTitle":"Torna összesítések - Piros lapok","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"6 alatt","odds":"2.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<