Felkészülés

Erősíthetnek Viníciusék - tipp az USA-Brazília meccsre

Az amerikaiak komoly pofont kaptak Kolumbiától, nehéz látni miért ne kapnának még egyet a braziloktól.

Bár az Eb közelgő rajtja miatt az európai válogatottak már befejezték a felkészülési meccseket, a tengerentúlon még tart a melegítés a Copa Américára. Magyar idő szerint hajnal 1-kor Orlandóban az USA majd Brazília ellen lép pályára, az erőviszonyok pedig meglehetősen egyoldalúnak tűnnek, ehhez képest a fogadóirodák igen kedvesek voltak az USA-val. A négy nappal ezelőtt megnyitott meccspiacokon ugyanis voltak olyan bukik, akik 1.80 körül hozták ki Viníciusék sikerét, ezt a számot azonban a fogadók gyorsan korrigálták. 

 

Csapathírek 

Ennek egyik fő oka az lehetett, hogy az amerikaiak pár napja 5-1-es zakót kaptak Kolumbiától. Ráadásul nem valami B-sorral álltak fel, hanem az Európában játszó légiósaikkal, Pulisic, Mckennie, Cardoso és Richards itt kezdőként futott ki a gyepre. Akkor a szövetségi kapitány megosztotta a félidőket és vélhetően most is rengeteget rotál majd, ez pedig megint kiütközhet, hiszen a kispadja az amerikaiaknak nem túl acélos. 

A brazilok egy nagyon jó meccset játszottak Mexikó ellen, amelyet 3-2-re meg is nyertek.A szövetségi kapitány itt elsősorban olyanokat tett be a kezdőbe, akik inkább kiegészítő emberek lehetnek majd, de például Rodrygo, Rapinha, Danilo,  Marquinhos vagy Gabriel egy percet sem játszott, Vinícius, Endrick és Paqueta pedig csak csereként szállt be. 

Az USA ellen valamivel más felállásra számíthatunk, hiszen közeleg a nagy torna, így a Mexikó elleni kezdőhöz képest több változást is vizionálunk. Csakhogy ezek a változások inkább erősíthetik a csapatot. 

 

Mire érdemes fogadni? 

Nem nagyon látjuk, hogy az amerikai válogatott mivel tudná meglepni a brazilokat. Nyilván egy ilyen bemutatómeccs jó hírverés lehet az amiknak, de a brazilok nem fognak egy Copa előtt meccseket leadni. Folytatni kell a munkát, az önbizalom építését és ez a brazil válogatott most nagyon jó passzban van - legalábbis kintről így tűnik. 

A hazai pálya ellenére mi úgy véljük, hogy az USA egy másik dél-amerikai gigász ellen is elvérezhet, így fogadási ajánlónkban nem cifrázzuk túl a tippelést és ázsiai hendikepes opciókkal a brazilokkal megyünk. 

{"headTitle":"USA - Brazília ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-13 01:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Brazília -1 ","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Brazília -1,25 ","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
tippmixpro