Sportfogadás

Van itt minden, mint a búcsúban - ilyen a Vegas fogadási kínálata

Egy hete lett partnerünk a Vegas! Itt az ideje górcső alá venni, hogy mire tudsz fogadni náluk!

Ahogy már korábban is jeleztük, megérkezett a Vegas a Hathárom oldalára, avagy mostantól ennek a fogadóirodának a kínálatával is rendszeresen találkozhattok az oldalunkon! A Vegas egy fiatal és dinamikusan fejlődő sportfogadó- és kaszinóterem, ahol rengeteg extra segíti a játékosok kényelmét és játékát. Jelen cikkünkben a Vegas sportfogadási kínálatát vesszük górcső alá!

Mire lehet fogadni a Vegas-on?

Röviden és gyorsan összefoglalva, gyakorlatilag bármire! Avagy mindez azt jelenti, hogy a top sportok (foci, tenisz, kosárlabda, kézilabda, jégkorong, darts, stb.) egytől egyig megtalálhatók kínálatukban, sőt az úgymond "sporton kívüli" események is. Utóbbi alatt például a politikai vagy az Oscar-díj fogadásokra gondolunk, de az E-sport és a virtuális sport szerelmesei is megtalálhatják számításaikat az oldalon.

A találkozók, meccsek döntő többségére pedig ÉLŐ-ben is lehet fogadni, avagy a Vegas hozza a mai sportfogadók által elvárt szintet!

Több ezer fogadási lehetőség naponta a Vegas.hu-n

A sportesemény számát tekintve tehát abszolút rendben a Vegas kínálata, de a mérkőzéseken belüli opciót számát tekintve is pozitív a benyomásunk. A nemzetközi labdarúgó eseményekre a megszokott fogadási típusok mellett fogadhatunk ázsiai hendikepes és ázsiai gólszámos lehetőségekre is, de a szögletes, büntetőlapos és kombinált fogadási opciókat is fellelhetjük a kínálatban. 

Az Eb-re természetesen kiemelt kínálattal készül a Vegas, így a meccseken olyan játékos-speciális fogadási lehetőségeket is biztosít a játékosainak, mint a játékosok kapura lövéseinek a száma, a szerelések száma, a játékos passzainak száma, játékos büntetőlapos opciók és természetesen a gólszerzős piacok is elérhetőek lesznek a torna ideje alatt! 

Oddsfokozók mindennap a Vegas.hu-n! 

A Vegas oldalán minden nap számos Oddsfokozós ajánlat érhető el. Ez nem mást jelent, minthogy bizonyos fogadási opciók eredeti szorzóját megemelik és a játékosok jóval kedvezőbb oddsot fogadhatnak a megjelölt kimenetelekre. 

Magyar meccsekre nem tudunk fogadni a Vegas.hu-n!?

A Vegas-on egy negatívummal viszont találkozhatunk, mindez pedig nem más, hogy magyar sporteseményekre egyáltalán nem tudunk náluk fogadni...

Így volt ez többek közt például a hétvégi, Magyarország-Izrael felkészülési találkozóval is, amelyre se a meccs előtt, sem közben nem lehetett tenni. Ennek okai mögött bizonyos licenszkérdések állnak, jelen állás szerint magyar szövetségek által lebonyolított eseményekre a Vegas nem jogosult fogadási piacokat nyitni.

Ugyanakkor az Európa-bajnokságon a magyar válogatott találkozóira lehet majd fogadni,

hiszen ez UEFA-rendezvény.

A hétvégi, magyar-svájcira például cikkünk írásának pillanatában 9893 (!) fogadási lehetőség közül lehet választani a találkozót illetően!

Az Európa-bajnokság biztosan jó lesz a Vegas-on, és most egy 100 százalékos első befizetési üdvözlő bónuszt is szerethetsz, amelynek maximum összege 50. 000 HUF is lehet! 


⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝
   

>>Vegas.hu számlanyitás<<