EURO 2024

Befutóra fogadunk az E-csoportban

 • Cipolla

A három szomszédunk próbálja megállítani Belgiumot az E-csoportban.

Az E-csoport papíron az egyik legkiegyenlítettebb csoportnak ígérkezik, de csak akkor, ha Belgiumot kivesszük a képből. A nyugat-európaiak óriási favoritjai a csoportnak, Ukrajna, Románia és Szlovákia azonban izgalmas összecsapást ígér a továbbjutó hely(ek)ért.

406234

A négy csapat közül kezdjük először Belgiummal, amely elég fejnehéz csapattal vág neki ennek a kontinensviadalnak. Ennek az oka viszonylag egyszerű, ha rápillantunk a keretre. Elől olyan minőségi játékosok állnak Tedesco rendelkezésére, mint Romelu Lukaku, akit a szélről Jeremy Doku és Dodi Lukebakio támogathat, míg Kevin de Bruyne még mindig ennek a csapatnak az egyik legfontosabb láncszeme.

A probléma számukra hátul lehet, ahol kevés a minőség, ráadásul Courtois kiválása szintén egy olyan játékos nem áll a szövetségi kapitány rendelkezésére, akit nehéz lesz pótolni. Ennek ellenére a csoportot egyértelműen uralni kell, nem lehet kérdés a továbbjutás. A két szélsőre kulcsszerep hárulhat az elsősorban bekkelő riválisok ellen, de képesnek érezzük Belgiumot arra, hogy ezt a csoportot azért behúzza.

Ukrajna is jó formában érkezik Németországba, hiszen bár pótselejtezőn tudott csak kvalifikálni, ez nem feltétlen a szomszédunk sara. A selejtezőben ugyanis az angolok és az olaszok múlták felül Sergei Rebrovék. Az ukrán szövetségi kapitány garancia, hogy szervezettek lesznek, ráadásul elég jó nevekkel várhatja a rajtot..

Andriy Lunin egész évben remekül védett a Real Madridban, de Zinchenko, Mudryk is topligákban edződik már évek óta, illetve a rutinos csapatkapitány Yarmolenko is nagy segítség lehet. Mellettük a Sahtarban remek szezont futó Heorhiy Sudakov is berobbanhat a tornán. Ezzel a névsorral pedig egyértelműen a továbbjutás várományosa lehet Ukrajna.

 

Északi szomszédunk, Szlovákia már nem várja ennyire magabiztosan a tornát, hiszen az egyenes ági kijutás ugyan megtörtént, de az elmúlt években kevés szép mozdulatot láttunk tőlük. Tavaly talán valami elindult, ugyanis Francesco Calzona kinevezése óta felfelé ívelő pályán vannak a szlovákok. Az idei barátságos meccseken pariban voltak az osztrákokkal is, míg júniusban 4-0-ra nyertek Wales és San Marino ellen is, amit a helyén kell kezelni, de mindenképp jó jel az Eb előtt.

Náluk is vannak topligákban edződő játékosok, elég csak Skriniarra vagy Lobotkára gondolni, de összességében a csapat elég lassúnak tűnik, valamint nagyon hiányzik egy befejező csatár. 

Romániáról nehéz jókat mondani, ugyanis a két júniusi felkészülési meccsén gólt sem tudtak rúgni.

Márpedig Bulgária ellen ez még talán megbocsájtható , Liechtenstein ellen már az égés kategória.

Talán az szólhat mellettük, hogy a csoportban aligha kell nekik a meccseken dominálni (talán a szlovákok ellen), egyértelműen védekezésre rendezkedhet be Iordanescu csapata. Látványos játékot tehát ne várjunk tőlük, de ha tényleg jól állja hátul a sarat a román védelem, lehet esélyük a továbbjutás kiharcolására. 

Ki juthat tovább az E-csoportból?

Összességében a csoportban egyértelműen a belgák győzelmét várjuk, míg a második helyre jó eséllyel Ukrajna érhet oda. Sokkal minőségibb kerete van a háború sújtotta országnak, mint a két másik riválisnak. Gyakorlatilag 2-3 sztárjuk is van most a sárga-kékeknek, márpedig ez ilyen helyzetben sokat érhet. 

Így a    fogadási kínálatából egyenesben vesszük ki a csoport első két helyét. Az első helyre a belgákat rakjuk, míg az ukránok befuthatnak második helyre, ez a kombináció pedig már bőven háromszoros pénz felett fizetne a tornán. 

{"headTitle":"EURO 2024 E-csoport - Első két helyezett pontos sorrendje","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-16 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Belgium/Ukrajna","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

 

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<