Tenisz

Ez a szervacsata 2.45-szörös kasszát hozhat

 • Cesc18

Folytatjuk a tie-break kihívást, csütörtökön egy francia-német csörtéből húznánk hasznot.

Egy nyertes és egy vesztes tipp egyelőre a mérlegünk a tie-break kihívásban. Mondjuk nem álltunk távol a két nyertestől, hiszen Frances Tiafoe és Yannick Hanfmann összecsapásán az első szett utolsó szervajátékán csúszott el a dolog...Nyilván fájó egy ilyen vesztes fogadás, de megyünk tovább.

A csütörtöki választásunk Arthur Rinderknech és Jan-Lennard Struff meccsére esett, amelyen két, alapvetően jó füves pályás teniszező néz majd farkasszemet egymással. 

Utóbbinak ez az egyik legerősebb versenye a füves pályás idényben, Stuttgartban tavaly döntőig jutott, de volt már itt a korábbi években elődöntős szereplése is. Az extrém gyors körülmények és a hazai pálya erős kombináció Struff számára, nem is lesz egyszerű megállítani, hiszen a salakszezonban ihletett formát mutatott, így elég jó önbizalommal érkezhetett erre a tornára. 

A kezdés rendben is volt Struffnál, 7-6, 6-3-ra verte Cobollit. Ugyan csak egyszer tudta brékelni az olaszt, de adogatóként brutális volt a német, amire a folytatásban is lehet számítani tőle. 

A nagyobb kérdés Rinderknech szervajátékait illeti. Az elsők után a francia is borzasztóan hatékony, ha viszont másodikra kényszerül, akkor bajba kerülhet. Az első meccsén elég nagy százalékban beütötte a nagy szervákat, így abban bízunk, hogy ezt tartani tudja.

Ebben az esetben egy jó kis adogató-csata alakulhat ki, nem véletlen, hogy csak 2.45-ös oddsot kapunk az első szett tie-breakre. 

{"headTitle":"Arthur Rinderknech - Jan-Lennard Struff","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-13 12:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. szett játékok száma 12.5 felett","odds":"2.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<