EURO 2024

Ezt a határt nagyon elnézték Mbappéra a bukik?

  • Cipolla

Franciaország a végső győzelem egyik fő várományosa, ehhez képest nem kell sok Mbappétól, hogy nyerő legyen a tippünk.

Egészen elképesztő mennyiségű fogadással vár minket a    a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokságra, ahol most a góllövők piacát vesszük szemügyre. A legnagyobb sztárok esetén szinte mindenkire fogadhatunk, hogy ki hány gólt lő majd a kontinensviadalon. A francia világbajnokkal, Kylian Mbappéval foglalkozunk a következőkben.

Hogyan teljesített Mbappé eddig a nagy tornákon?

Hogy hány gólt lőhet a francia játékos, ahhoz először is segítségül hívjuk a múltbeli statisztikáit. Mbappé már a negyedik kiemelt válogatott eseményére készülhet, a 2018-as világbajnoki cím óta ugyanis a francia válogatott meghatározó alakja. 

Kylian Mbappé szereplése a nagy tornákon
Sorozat Meccs Gól
2018 vb 7 4
2020 Eb 4 0
2022 vb 7 8

 

Mbappé karrierjét válogatott szinten két részre kell bontani. A 2020-as Eb-ig nem ő volt a franciák tizenegyesrúgója, ami a katari vb-re már megváltozott. Azon a tornán két tizenegyessel járult hozzá a közöshöz (mindkettőt a döntőben lőtte). 

Franciaország és a riválisok

Természetesen egy erős Mbappéhoz kellenek a riválisok is. Nem került a halálcsoportba Franciaország, de azért Hollandia nem is könnyű rivális még ha a selejtezők során nem okozott gondot a galloknak. A lengyelek lehetnek a legkönnyebb riválisok, két éve a nyolcaddöntőben duplázott ellenük a "Teknőc", míg Ausztria sötét ló a D-jelű kvartettben.

Reálisan nézve a csoportból első helyen kellene továbblépniük a franciáknak, márpedig akkor jó eséllyel jöhetne a cseh/török duó egyike, míg a negyeddöntőben a belgák. Nem tűnik egy nehéz ágnak a 2016-os bajnoknak, ez pedig előrevetít legalább hat találkozót Mbappénak. 

Mit mondanak a fogadóirodák?

Márpedig látva Mbappét az elmúlt években a válogatottban, nehéz elképzelni, hogy betlizzen.

A fogadóirodák 3.5-es határon húzták meg Mbappé gólhatárát, ahol egyértelműen a több gólban lehet az érték.

Egy-két tizenegyesgólt megszavazunk neki, így már csak 2-3 akciógólra lenne szükség, amit akár egy meccsen is lehozhat, de számításaink szerint lesz rá alkalma bőven. 

{"headTitle":"Kylian Mbappé gólok száma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3.5 gól felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}


>>>🔥 Tippelj rosszul 100 millió forintért 🔥 <<<