Darts

Ezt az oddsot azonnal rakni kell a Humphries - Jehirszki meccsen?!

 • Cesc18

A magyar dartsos alaposan belehúzott a sorsolásnál, élete első nagyszínpados meccsén Luke Humphries lesz az ellenfele.

Pénteken és szombaton a World Series of Darts keretén belül második alkalommal rendezik meg a Poland Darts Masterst, amelyre Magyarország is delegálhat egy versenyzőt. Tavaly Major Nándornak, idén pedig Jehirszki Györgynek sikerült kvalifikálnia, aki így karrierje első PDC nagyszínpadon meccsére készülhet. 

Nagyon vártuk tehát a csütörtöki sorsolást és hát Jehirszkinek alaposan sikerült "belehúznia", hiszen a regnáló világbajnok, illetve világelső Luke Humphries lesz az ellenfele. 

Nyilván a nyolc PDC-sztár között nem nagyon van egyszerű ellenfél, de azért egy formán kívüli Peter Wright ellen még akár reménykedhettünk is volna valamiféle bravúrgyőzelemben. 

Major egyébként egy éve szintén Humphries-t kapta, amely csörtének egy elég csúnya, 6-0-s zakó lett a végeredménye, ám összességében egyáltalán nem állta rosszul a sarat a magyar fiú, hiszen több legben is meg lett volna az esélye a szépítésre. 

Bízzunk benne, hogy Gyurka egy szorosabb eredményt tud kiharcolni. Az biztos, hogy önmagában már a részvétel komoly élmény lehet majd egy ekkora tornán, kérdés, hogy a Tököli Darts Club játékosa mennyire tudja levetkőzni a lámpalázat és mennyire tudja elengedni a kezét. 

Az vitathatatlan, hogy jelenleg hazánkban az egyik legjobb játékos, igaz, csalódás volt, hogy a World Cup of Darts csapatába nem sikerült kvalifikálnia magát, sőt meglepően hamar elvérzett. Ott egyébként az látszott, hogy nem tudott megbirkózni az esélyesség terhével. Na mondjuk Lengyelországban ilyen dologgal nem kell foglalkoznia...
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Alapszabály, hogy sportfogadásban félre kell tenni az érzelmeket...Noha Gyurka itthon tényleg komoly meccseket dobott már nagyon szép átlagokkal, de azért ez nagyon új közeg és új szint lesz a számára. Egy Humphries ellen borzasztó nehéz dobni, az angol pedig az ilyen meccseket rutinból megoldja. Igazából csak a különbség lehet a kérdés, de mi hajlunk afelé, hogy Majorhoz hasonlóan Jehirszki is 0-6-tal kényszerül majd elhagyni a küzdőteret. 

Meglepően magas, 5.75-ös oddsot kapunk a Vegastól a nullázásra, ami már csak azért is óriási értékkel kecsegtet, mert a Tippmixpro 4.50-nel jött ki a 6-0-ra. 

Nyilván nem jó érzés egy ilyen fogadást behúzni, de ha a realitások talaján maradunk, akkor Gyurka egy-két legben lehet meccsben. Aztán bízunk benne, hogy ránk cáfol és sikerül kihoznia magából a legjobbját és esetleg megszorongatja a világelsőt. 

Hajrá, Gyurka!

{"headTitle":"Luke Humphries - Jehirszki György","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-14 22:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Humphries 6-0","odds":"5.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<