EURO 2024

Ezt várja José Mourinho az Eb-től - tippek a Special One-tól

  • mr.blonde

A portugál mesteredző Rio Ferdinandnak elmondta, hogy milyen eredményeket vár az Eb-n. Lássuk a tippeket!

Már csak néhány órát kell várni és elrajtol a németországi labdarúgó Európa-bajnokság, ahogy az pedig lenni szokott egyre többen mondják el a véleményüket a tornáról. Szerdán a Fenerbahce élére nemrég kinevezett José Mourinho beszélt a várakozásairól a TNT Sport műsorában, ahol Rio Ferdinand arról faggatta a portugált, melyek a várakozásai a legfontosabb kategóriákban.

Mourinho némileg 'hazabeszélve' azt mondta, hogy saját országát, Portugáliát látja a legnagyobb esélyesnek ezen az Eb-n, Cristiano Ronaldóék pedig Angliával döntőzve hódíthatják el a kontinensbajnoki címet. A Special One hozzátette, hogy nem tudja elképzelni ne a Franciaország, Anglia, Portugália hármasból kerüljön majd ki a végső győztes, a szavai szerint ha bárki más nyeri a tornát az meglepetés lesz, legyen szó akár Németországról akár Spanyolországról.

A két legfontosabb egyéni kategóriában viszont angol sikerekre számít. Mourinho szerint Harry Kane fogja megszerezni az aranycipőt és ő lesz az Eb gólkirálya, míg Jude Bellingham a torna legjobb játékosának járó elismerést zsebelheti be.

 

José Mourinho Eb-tippjei az Eb-re

Természetesen megnéztük, mit is jelentek a portugál szakember tippjei az oddsok és szorzók nyelvén. A portugál válogatott végső sikere 7-8 közötti oddson fogadható, Ronaldóék ugyanis az erőrangsor negyedik helyén állnak a bukmékereknél.

{"headTitle":"Ki nyeri az Európ-bajnkoságot? ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Portugália ","odds":"7.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

A legutóbbi Európa-bajnokságon Anglia egészen a döntőig menetelt, de hiába játszhatott a Wembley-ben, Olaszország végül büntetőrúgások után elhappolta az orra elől a hőn áhított serleget. Az angolok azóta viszont nem lettek gyengébbek, sőt, közben lett egy Jude Bellinghamük, így Gareth Southgate azt is bevállalta, hogy ha nem nyerik meg az Eb-t, lemond a kapitányi posztról.

Anglia döntős szereplésére 2.50-es oddsot fizet a Vegas, de mivel Mourinho portugál-angol döntőt vizionált, így a döntő párosítás piacról néztük meg a szorzóit.

{"headTitle":"Döntő párosítása ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Anglia - Portugália ","odds":"26","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

 

A torna legjobb játékosának díját illetően elég nagy a 'homály' a bukik részéről, de igazából ez természetes. Egy csapatsportágban egyéni díjakat adni mindig nehéz, és a játékos teljesítménye mellé még a csapatának sikeres szereplése is kell. Az MVP piacon Kylian Mbappé a topfavorit a fogadóirodáknál, de Mourinho jól lőtte be az esélyeket, mert a francia csatár után Bellinham és Kane következik a sorban az oddsok alapján.

{"headTitle":"A torna legjobb játékosa ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Jude Bellingham","odds":"9.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

Hasonló kritériumok vonatkoznak a gólkirályi cím győztesére - csapat nélkül ezt a címet nem lehet megszerezni. Nem meglepő módon itt is angol-francia dominancia van, de a veterán Cristiano Ronaldo beugrott a harmadik helyre. A 39 éves klasszis a főpróbán tudott duplázni, ami kicsit letolta az oddsát, ezzel együtt óriási szenzáció lenne, ha ennyi idősen révbe tudna érni egy ilyen szintű tornán.

{"headTitle":"A torna gólkirálya ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Harry Kane ","odds":"5.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

 

Tippelj rosszul az Eb-re és nyerj milliókat!

Ahogy az elmúlt években is, úgy idén is lesz Tippkirály itt a Hathármon, a legjobb tippelők pedig értékes nyereményeket vihetnek majd haza a játékunkból. A Vegas.hu-n viszont egy másfajta megközelítésű játékban is kipróbálhatod magad, ott ugyanis az a lényeg, hogy ne találj el semmit!

Ha egyetlen meccsen sem hibázol azaz sikerül rossz tippet adnod a kimenetelre, akkor akár 100 millió forintot is nyerhetsz!

A foci-Eb csoportkörei egyes fordulóinak 12 meccseredményét rosszul megtippelők is nyereményben részesülnek. (Az Eb csoportkörében összesen 3 forduló van, minden egyes forduló 12 meccset foglal magában.)

1. Forduló végén: 12 rossz meccstipp: 2 millió ft összdíjazás sportfogadási bónusz pénzben a Vegas.hu játékos egyenlegen.

2. Forduló végén: 24 rossz meccstipp: 3 millió ft összdíjazás sportfogadási bónusz pénzben a Vegas.hu játékos egyenlegen.

3. Forduló végén: 36 rossz meccstipp: 5 millió ft összdíjazás sportfogadási bónusz pénzben a Vegas.hu játékos egyenlegen.

 >>>🔥 Tippelj rosszul 100 millió forintért 🔥 <<<