EURO 2024

Melyik csapat nullázik az Eb-n? - 3 ötlet

  • varin

Nagyon jól járhatunk, ha az egyik kiszemelt csapat gólt sem szerez a tornán.

Számtalan hosszútávú fogadási lehetőség vár minket a   -nál a 2024-es Európa-bajnokság, szinte azt sem tudjuk, hova kapjuk tekintetünket. Ebben a cikkben annak járunk utána, lehet-e olyan csapat, amely gólt sem szerez a tornán, amely tipp szorzója bőven lehet akár 10 felett.

 

Hol találod ezt a fogadást?

A Tippmixprónál minden csapat esetében lehet fogadni a házi gólkirályra, a mieinknél természetesen Szoboszlai Dominik a favorit. Ennél a piacnál találjuk a játékosok mellett a "nem szerez gólt az X csapat", ami értelemszerűen azt jelenti, 0 góllal végez az Eb-n.

A legmagasabb oddsok bőven 100 felettiek lehetnek, hiszen egy francia vagy angol csapat esetében ez közel lehetetlen, de még az olaszoknál is 30-szoros pénzt érne a nullázás.

Mit mond a történelem?

A 2020-as tornán minden csapat betalált legalább egyszer, míg 2016-ban Ukrajna nullázott - ez most 25-szörös pénzt jelentene.

Azt megelőzően a 2000-es tornán akadt ilyen együttes, akkor Dánia maradt gól nélkül, igaz, a 16 csapatos Eb-ket ebből a szempontból nem túl bölcs összehasonlítani a 24 csapatosokkal.

Kire lehet érdemes most fogadni?

Bár nehéz elképzelni, hogy sok csapat marad gól nélkül, azért 1-1 ötletet érdemes megfontolni.

Albániára kapjuk a legalacsonyabb szorzót, nem is véletlenül. Az angol-horvát-olasz hármas ellen simán benne van a nullázás, noha azért a selejtezők alatt 1,5-es volt a gólátlaguk. A 2016-os kontinensviadalon egyébként 1 góllal végzett a balkáni gárda, akkor az győzelmet ért Románia ellen.

 


>>>Tippmixpro regisztráció biztonságos linken keresztül <<<

Grúzia szintén nehéz helyzetben van, egyértelműen kilóg az F-csoportból. Itt azért már jogosabb a 10 körüli szorzó, a grúzok a gólszerzéssel nem álltak hadilábon a selejtezők alatt.

Végezetül jöjjenek a skótok és egy kétségtelenül bátor gondolat. Csoportellenfelünk nullázódása valószínűleg magyar továbbjutást eredményezne, így apróval megnézzük ezt a közel 15-szörös oddsot.

{"headTitle":"Nem szerez gólt a tornán","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Albánia","odds":"6.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Grúzia","odds":"9.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Skócia","odds":"14.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}