Tenisz

2.54-szereznénk a tie-break kihívás negyedik tippjével

 • Cesc18

22/22 és 20/21 adogatójátékot hoztak le a pénteki fogadásunk főszereplői. Bizakodóak vagyunk egy tie-breaket illetően...

Egy nyertes mellé most már két vesztes tipp társul a heti tie-break kihívásunkban. Sajnos csütörtökön sem állt mellénk a szerencse, hiszen Arthur Rinderknech és Jan-Lennard Struff meccse csupán egyetlen bréket hozott, de az éppen az első szett hajrájában született. 

Pénteken a negyeddöntőkkel folytatódnak a küzdelmek Stuttgartban, Struff pedig ismét főszereplője lesz a kihívásunknak. A német ezúttal Brandon Nakashimával csap össze, aki ellen azért viszonylag egyértelmű favoritnak számít. 

Struff szervája egyelőre érinthetetlen volt a tornán, huszonkettő adogatójátékából huszonkettőt (!) megnyert és még bréklabdát sem engedett az ellenfeleinek. 

Ilyen stabil szervákkal azért abszolút a tornagyőzelem egyik favoritja, a hazai pálya egyébként is mindig nagyon motiválja. 

Természetesen az amerikainak sem lesz egyszerű dolga fogadóként, így a tipp szempontjából leginkább az lesz a döntő, hogy Nakashima tudja-e tartani a lépést. 

Amilyen szezonja van Nakashimának, már ez a negyeddöntő is pozitívum, viszont ha már van egy ilyen jó tornája, aligha adja majd olcsón a bőrét. 

Az amerikai nem adogat olyan jól, mint Struff, de azért huszonegyből húsz szervagémét lehozta a tornán és azt ne felejtsük el, hogy fogadóként a német sem akkora spíler. 

Bizakodóak vagyunk tehát afelől, hogy elmennek tie-breakig, így ez a meccs a negyedik választásunk. 

{"headTitle":"Brandon Nakashima - Jan-Lennard Struff","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-14 12:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. szett játékok száma 12.5 felett","odds":"2.54","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<