EURO 2024

Ezek a legérdekesebb fogadások az Eb-re

  • Cipolla

Nagy szorzók, bátor piacok. Ezek is várnak az idei Európa-bajnokságon.

Már nem kell sokat várni, hogy megszólaljon a kezdősípszó a Németország-Skócia mérkőzésen, de még mutatunk néhány izgalmas piacot, amit kifejezetten azoknak ajánlunk, akik szeretnének izgulni az egész torna alatt egy különleges fogadást.


>>>🔥 Tippelj rosszul 100 millió forintért 🔥 <<<


 

Szenzációszámba menne a rekorddöntés 

Vannak olyan rekordok az Eb-k történelemkönyvében, amik ha átíródnának, akkor azt a Vegas busásan honorálná. Az egyik ilyen, ha megdőlne az egy mérkőzésen kapott legtöbb gól rekordja, kapásból 26-szoros pénzt fizetne a buki.

A jelenlegi nem túl dicsőséges rekordot Jugoszlávia tartja, aki még a 2000-es Eb-n kapott ki 6-1-re Hollandiától. Ahhoz, hogy ez megdőljön, tehát egy csapatnak hét gólt kell kapnia... Reálisan ez természetesen egyik csapatban sincs benne, de Georgia a selejtezőn például 7-1-re kapott ki a spanyoloktól, de emlékezhetünk, hogy a vb-n azért előfordul hasonló eredmény. Németország 7-1-re győzte le Brazíliát vagy akár Portugália 7-0-ás győzelme Észak-Korea felett, amik a "közelmúltban" történtek. 

 

A döntőre is fogadhatunk, ha rekorddöntésre adjuk a fejünket. Jelenleg a döntő legidősebb játékosa Jens Lehmann, aki 38 évesen és 232 naposan játszott finálét még 2010-ben. Ezt a rekordot Luka Modric vagy Cristiano Ronaldo (esetleg Pepe) adhatja át a múltnak. Tehát ha Portugália vagy Horvátország döntőbe jut, akkor van erre reális esély. Azonban 1.70-es oddsért ez nem tűnik túl értékes tippnek.

 

Eddig soha senki nem volt képes a döntőben mesterhármast rúgni, így ha most bárkinek ez összejönne, 14-szeres kasszáért írhatna történelmet. Két éve, Kylian Mbappé a döntőben hármat vágott Argentínának, mégis kikapott Franciaország, tehát még ez sem garancia a sikerre.  Természetesen nem véletlenül kapunk erre gigaszorzót, hiszen elég kicsi a sansz arra, hogy valakinek újra összejön a tripla.

 

Ha van olyan ember, aki utálja a 0-0-ás meccseket, neki találták ki alighanem ezt a fogadást. 35-szörös pénzt érne ugyanis, ha az 51 meccs egyike sem érne véget 0-0-ával, ami nagy örömöt hozna a legtöbb szurkolónak. 

 

vegashu

Ahol már kontrázhatjuk a buki kínálatát

Piros lapokra is fogadhatunk a tornán, méghozzá különleges kiadásban. Ugyanis külön fogadási lehetőséget kínál a buki arra, hogy lesz kapus által kapott piros lap vagy sem. Itt már van lehetőségünk kontrázni is a piacot, tehát akár azt is mondhatjuk, hogy nulla piros lappal hozzák le a kapusok ezt a tornát - mindezt 1.60-as szorzóért. 

A szabályokat tekintve, akkor kell aggódni a piros lap miatt egy kapusnak, ha a 16-oson kívül szabálytalankodik. Ha kapusszabálytalanság miatt büntetőt ítél a játékvezető, a kapus megússza egy sárga lappal, tehát a "ketrecen" kívül kerülhetnek csak gondba.

A végére pedig egy igazán izgalmas fogadást hagytunk, méghozzá, hogy hány öngól lesz majd a tornán. Itt is választhatunk 3.5-ös határon, hogy a több vagy a kevesebb öngólra akarunk fogadni, ami a múltban kifejezetten érdekesen alakult.

Az első öngól 1976-ban született, azóta pedig összesen 20 öngól született az Eb-k történetében. Az igazi érdekesség viszont, hogy a 2020-as Eb-n 11 (!) öngól született, tehát több, mint addig az összes Eb-n együttesen.

Hogy ez mennyire lesz tendencia arra talán most fogunk választ kapni, de 2016-ban is már három "rossz gól" született. .