EURO 2024

Ezek a legvalószínűbb végeredmények a magyar-svájci csoportmeccsen

 • gb1

A bukik elég markáns véleménnyel vannak fiaink első Eb-meccsén, mi pedig ki is egyeznénk velük.

A pontos végeredményekkel foglalkozó, rendkívül népszerű anyagunkat minden magyar meccsre kihozzuk majd, kezdjük hát a sort a Svájc elleni első felvonással. Mielőtt azonban belecsapnánk, tekintsünk ki a Hathárom szavazására, amelyben arra voltunk kíváncsiak, hogy hány ponttal zárjuk majd a csoportkört. A kezdőrúgásig még leadhatod voksodat itt, de a minta már elég nagy ahhoz, hogy levonjuk a konklúziókat.

Olvasóink 50 százaléka, tehát fele arra számít, hogy a magyar válogatott 4 egységet gyűjt majd a csoportmeccseken!


Ez biztos továbbjutást érne, hiszen az utóbbi két Eb-n még 3 ponttal (és mellé jó gólaránnyal) is tovább lehetett lépni az egyenes kieséses szakaszba. Ha pedig megpróbálunk olvasóink fejébe látni, a matek úgy jöhetett ki, hogy a skótok ellen várnak 3 egységet, míg vélhetően Svájc legjobbjai ellen 1-et. 

 

Mik a legreálisabb végeredmények?

 

Az említett elmélettel egybecseng a bukik várakozása is, hiszen ahogyan az alábbi táblázatban is láthatjátok, a favorit eredmény az első Eb-meccsünkre az 1-1, amely 5.50-szeres megtérüléssel kecsegtet. A  Vegas.hu vonatkozó piacán láthatjuk, hogy aligha számíthatunk gólzáporra Shaqiriék ellen, a top 5-be mindössze egy underes eredmény férkőzött be.

Bizakodásra adhat okot, hogy a top 4-ből három eredmény is pontszerzést jelentene,


a három egység begyűjtésére pedig a legjobb esélyünk az 1-0-lal lehet, amely 9-szeres oddson pakolható. Érdekesség, hogy a legutóbbi két egymás elleni meccsünkön összesen 12 gól esett. Hat éve a vb-selejtező keretében 5-2-re kaptunk ki, erre "csak" 136-szoros szorzón fogadhatunk a Vegas.hu "Végeredmény XL" piacán, de szerencsére ennek realitása inkább a nulla százalék felé közelít.

{"headTitle":"Magyarország-Svájc","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-15 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1-1","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"0-1","odds":"6.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"0-0","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"1-0","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"1-2","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<