Logibet

Ingyenes, erős tippel hangolódunk az idei Eb-re

  • Logibet

Természetesen a Logibet tippmesterei is aktívan figyelik a kontinensviadalt, egy tippet is mutatunk a tornára.

A Logibet tippmesterei is várják az előttünk álló heteket, hiszen már most számos tipp elérhető az előttünk álló Európa-bajnokságra a legjobbaktól.

Kitől várhatóak tippek az Eb alatt?

Egy nagy tornán nehéz komoly értéket levadászni, de nem is lehetetlen. A 2022-es vb-n a negyeddöntők előtt készült egy összesítés, ahol több tippmester is kiemelkedőt futott, elsősorban Cipolla. A Hathárom szerkesztőjétől lentebb egy ingyenes tippet is megosztunk.  

Mellette a legjobbak közül varin és KD is várhatóan több tippel jelentkezik. Kevés, de vélhetően erős tippeket várhatunk kecsege55x-től és ZeBerDee10-től is az előttünk álló időszakban. Th3k1ngl2p is jelentkezett már tippekkel az Eb-re, tőle is várható a következő hetekben jó néhány értékkel kecsegtető fogadás.

Ingyenes tipp az Eb-re

Egy ingyenes tippet is mutatunk olvasóinknak, ami a Hathárom egyik szerkesztőjétől, Cipollától érkezett a Logibetre. Cipolla remek formában van, legutóbb 2023 szeptemberében volt kénytelen elkönyvelni minuszos hónapot.

Érdemes már most megnézni Cipolla tippjeit, hiszen az Eb előtt hat fogadást is ajánl az előttünk álló kontinensviadalra. Ebből az egyik tippjéhez csak egy regisztrációra van szükség.

 

Így nézheted meg az ingyenes tippet:

 

 

Megnézem az ingyenes tippet!
Fogadási határidő: 21:00

 

Bónuszforgatásra is tökéletes a Logibet

A Tippmixpro egy igazán egyedi, már-már rekordot jelentő kezdőbónusszal várja az Eb-t. 100 000 Ft-ig kínál 100%-os bónuszt minden új játékosnak. Ha nem tudod hogyan pörgesd ki a hétszeres forgatási követelményt, a legjobb ha már bizonyított tippmesterek segítségét veszed igénybe. Iratkozz fel a legjobb Logibet tippmesterekre és játszd meg Magyarország legnagyobb sportfogadó bónuszát.