EURO2024

Jön a Szobo-gól és a Lang-fault? Játékos fogadások a svájci meccsre

Játékos-speciális fogadásokat gyűjtöttünk össze a Svájc elleni nyitómeccsünkre. Akad pár finom falat.

Jön a puding próbája, avagy bemutatkozik az Európa-bajnokságon a magyar válogatott, amely a csoportkör első körében majd Svájc ellen lép pályára. A fogadóirodák szerint a mérkőzés ugyan háromesélyes, de a helvét válogatott a favorit, hiszen a magyarok győzelmére jócskán 3-as odds feletti szorzót fizetnek a bukmékerek. 

Mostani cikkünkben annak próbáltunk utánajárni, milyen játékos-speciális fogadási ajánlatokat lehet érdemes megfontolni a magyarok szemszögéből. Gólszerzős és egyéb tippötleteket gyűjtöttünk csokorba. 


>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón🎁 <<


Gólszerzők

Mérkőzést csak úgy lehet nyerni, ha gólokat rúg a csapat, így valakinek magára kell vállalni ezt a nem is annyira hálás szerepet. A magyar válogatott támadósora viszonylag adott, hiszen Marco Rossi szövetségi kapitány a Szoboszlai-Sallai-Varga trióval próbálja megtörni az ellenfelek védelmét. 

Az NB I gólkirályi címét sorozatban másodszor begyűjtő Varga Barnabás a felkészülési meccseken is kitett magáért, ennek megfelelően be is árazták őt a bukmékerek. A négyes szorzó alatti oddsban viszont szerintünk nem sok érték van, hiszen ilyen szintű védelemmel a 29 éves csatár még nem igazán találkozott karrierje során. 

A nagy játékosok ismérve, hogy tudják hozni magukat a fontos találkozókon. Szoboszlai Dominik többször bizonyította a válogatottban, hogy rá lehet számítani, így nálunk inkább ő az első számú góllövő ezen a meccsen. Sallai Rolandból is előbb nézzük ki a gólokat, mint Vargából, de az igazán finom csemege Willi Orbán 10-es szorzója. A belső védő elsősorban szögletek és szabadrúgások után lehet veszélyes, de mivel fejjátéka nemzetközi szinten is kiemelkedőnek számít, egyáltalán nem elrugaszkodott gondolat, hogy egy várhatóan brusztolós meccsen esetleg ilyen módon szerezzünk gólt. 

{"headTitle":"Magyarország - Svájc","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-15 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Varga Barnabás ","odds":"3.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik ","odds":"4.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Ádám Martin","odds":"4.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Sallai Roland ","odds":"4.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Orbán Willi","odds":"10.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Bombatippek a nyitókörre?

Mára szerencsére már réges régen túl vagyunk azon, hogy egy gólszerzős piacon megálljanak a bukik. Egy Eb-n meg aztán pláne nagy a kínálat, így fogadhatunk játékos szabálytalanságokra is. 

A magyar válogatott játékstílusából fakad, hogy a középpályán sokat ütközik, ez pedig faultokat is jelenthet. A Svájc elleni derbin ráadásul hasonló felfogású csapatok csatáznak majd, így nem kizárt, hogy összejön egy 25 körüli fault szám a meccsen. Ennek felét elvihetjük mi, a legaktívabb játékosok pedig értelemszerűen a szűrők és a védők lehetnek. 

Azt pontosan még nem tudjuk, hogy milyen kezdővel futunk ki a gyepre, de ha Lang Ádám ott lesz az elejétől, akkor az 0.5 határa szinte kötelező tipp. 

Hasonló a helyzet Nagy Ádámmal is. Ő mindkét felkészülési meccsen kezdővel, Rossi egyik kirobbanthatatlan embere és bár nem tartozik a sokat szabálytalankodó játékosok közé, nehéz elképzelni, hogy egyetlen faultot se hozzon össze Xhakáék ellen. 

{"headTitle":"Magyarország - Svájc ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-15 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lang Ádám szabálytalanságok 0.5 felett ","odds":"1.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Nagy Ádám szabálytalanságok 0.5 felett ","odds":"1.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

 

Besárgulnak a legnagyobb sztárjaink? 

A magyar válogatott számára nagyon fontos ez az Eb, a szurkolók pedig komoly terhet pakoltak a csapatra. A legtöbb szempár természetesen a legnagyobb ászainkra szegeződik, ez pedig okozhat túlpörgést vagy akár frusztrációt is. 

Sallai Roland támadó létére 6 sárgát is beszedett az idei Bundesliga-szezonban, de a válogatottban is gyűjtögeti a lapokat. A visszatámadásoknál Sallai sokszor odacsap a védőknek, egy elkésett belépő most is benne van a játékában. Nem véletlen, hogy 3.90-es a szorzója egy Sallai-lapnak, ez meglehetősen kicsi odds egy csatárnak. 

Szoboszlai egy picivel óvatosabb duhaj, de rajta most akkora a nyomás, hogy simán benne van, hogy elpattan nála is egy húr. Ha vesztésre állunk és semmi nem jön be, Szobóban is megvan a hajlam egy odalépésre, az ő 5.50-es szorzója pedig már jóval barátságosabbnak tűnik. 

Milos Kerkez forrófejűsége és fiatalos vehemenciáját sem kell bemutatni. A szélen komoly feladat vár majd rá, hiszen gyors svájci támadókkal kell majd megküzdenie. Kerkez 4.75-ért sárgulhatna be Svájc ellen, ami szerintünk kis aprót akár meg is érhet. 

{"headTitle":"Magyarország - Svájc ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-06-15 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sallai Roland lapot kap ","odds":"3.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik lapot kap ","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Milos Kerkez lapot kap ","odds":"4.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

 

Neked melyik fogadás tetszik a legjobban?