EURO 2024

Mi lenne, ha... Ennyit fizetne a mindent vivő magyar Eb-álom!

Az Eb-győzelem mellé Szoboszlai lesz a torna legértékesebb játékosa, de még a gólkirályt is mi adjuk.

Már tényleg csak órák kérdése és elrajtol a 17. Európa-bajnokság, mégpedig a Németország-Skócia nyitómeccsel, amelyen rögtön jól szemügyre vehetjük leendő ellenfeleinket. Mielőtt azonban a spori Münchenben a sípjába fújna, ne felejts el tippelni a Hathárom Eb-játékán

- az ingyenes TIPPKIRÁLY ›› ezen a linken ‹‹ keresztül is elérhető.

Szerda este a csendes németországi kisvárosban, Weiler im Allgauban nyílt kapus edzést tartott Marco Rossi, a kontinensviadalra készülő legényeinket nagyjából 600 néző csodálta meg. A hangulat remek az öltözőben, játékosaink még a szurkolókkal is lepacsiztak, az izgalom pedig lassan a tetőfokára hág, hiszen szombaton már jön is a Svájc elleni nyitómeccs. 

Az Eb-esélyeinkkel külön anyagban is foglalkozunk majd, most viszont egy olyan forgatókönyvet nézünk meg, amelyre nagyjából annyi esély van, mint megnyerni az ötös lottót. Nem felejtettük Szoboszlai Dominik szavait a selejtezők lezárását követően, aki azt ígérte, hogy a 2024-es Eb-n valami olyat csinálnak, amire mindenki büszke lesz örökre. Vélhetően ez nem mindenkinek ugyanazt jelenti, hiszen sokan már azt is hatalmas sikernek könyvelnék el, ha kikeverednénk az A-csoportból. Viszont mi lenne, ha... Lássuk a létező legdurvább forgatókönyvet:

Szóval ha megnyernénk az Eb-t úgy, hogy Szoboszlai lenne a torna legjobbja, Varga pedig a gólkirály, akkor egy szerényke 1 728 000-szoros fogadást zöldíthetnénk.


Ez egy ezres tétből bő 1.7 milliárd forintos profitot eredményezhetne, bár a buki vélhetően nem is engedélyezné ezt a kombit. Mondjuk mi nem mertük játékba küldeni, de elég brutálisan néz ki. Tehát ennyit érne az egyik legmeglepőbb forgatókönyv, ami után Szoboszlai vélhetően nem csak egy felest, hanem egy üveg pálinkát húzna le.

 >>>🔥 Tippelj rosszul 100 millió forintért 🔥 <<<